Komşu Yunanistan’da muhalif sesler yükseldi! Ülkeyi savaşa çekiyorsunuz

Komşu Yunanistan’da muhalif sesler yükseldi! Ülkeyi savaşa çekiyorsunuz

Orta Doğu'da yaşanan sıcak çatışmalar, Yunanistan'da muhalefetteki sesler çıkmaya başladı. Yunanistan Komünist Partisi, Kiriakos Miçotakis hükümetini İsrail'e destek vermek ve ülkeyi savaşa çekmekle suçladı. 

Dünya

02.10.2024, 16:55

Yunanistan Komünist Partisi, Yunan hükümeti ve Başbakan Kiriakos Miçotakis'i İsrail'in eylemlerine destek verip büyük bir sorumluluk üstlenmek ve ülkeyi belirsiz bir savaşın içine içine çekeceğini dile getirdi. 

İSRAİL SUÇ EYLEMLERİNE DEVAM EDECEK

Yunanistan Komünist Partisi Orta Doğu'da yaşanan çatışmalar ve İran'ın İsrail'e füze saldırısında bulunması üzerine açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, İran'ın füze saldırısının, "İsrail'in sürekli sürdürdüğü suç eylemlerine misilleme" olarak değerlendirildiği açıklamadasında bulundu. 

NETANYAHU KENDİ HALKINA ZARAR VERECEK

İsrail ve müttefiklerinin İran'a yapacağı olası bir saldırının durumu daha da kötü olacağını dile getiren parti yetkilileri, kötüleştirebileceği ifade edilen açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetinin, sadece diğer halklara değil, kendi halkına da zarar verdiği belirtti. 

YUNAN HÜKÜMETİ BÜYÜK BİR SORUMLULUK ÜSTLENDİ 

Yunan hükümetinin, İsrail'in eylemlerine destek vererek büyük bir sorumluluk üstlendiği ve ülkeyi belirsiz bir savaşın içine çektiğine dikkat çekilen açıklamada; halkın, emperyalist müdahalelerin ve savaşların kurbanı olmaması gerektiği açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading