Yandex Metrica

Sitede Ara

Köprü dibinde dehşet! Ekipler teyakkuzda! Bir haftada 3 insan kemiği bulundu!

Köprü dibinde dehşet! Ekipler teyakkuzda! Bir haftada 3 insan kemiği bulundu!

Amerika'nın New York kenti Brooklyn bölgesinde yer alan Brooklyn Köprü Parkı'nda insan kemikleri bulundu. İki hafta içinde park yakınlarında bulunan üçüncü insan kemikleri olduğu öğrenilirken polis ekipleri inceleme başlattı.

Dünya

01.09.2024, 16:16

ABD'nin New York eyaletinde yer alan Brooklyn Köprüsü Parkı'nda insan kemikleri bulundu. Cumartesi günü su kenarındaki kayalıkların üzerinde bulunan ve insana ait olduğu, bir kafatası ve bir uyluk kemiği bulunduğu öğrenildi. 

Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar yakar alınan jet uçağını düşürmüşlerdi! Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar... Haberi Görüntüle

BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE BIRAKILDI İDDİASI

İki hafta içerisinde parkta bulunan devriye memurları tarafından bulunan kemiklerin ise bir kadın tarafından bilinçli bir şekilde etrafa bırakıldığı, bir adette omurga parçası bulunduğu öğrenildi.

Ekonomiyi şaha kaldıracak buluş! Dünyanın en büyük dördüncü petrol rezervi o topraklarda bulundu Ekonomiyi şaha kaldıracak buluş! Dünyanın en büyük dördüncü petrol rezervi... Haberi Görüntüle

KEMİKLER AYNI KİŞİYE AİT

Polis ekipleri iki kemiğin de aynı kişiye ait olduğunu ancak Adli Tıp yetkililerinin ise üzerinde inceleme yapacakları öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading