Yandex Metrica

Korku filmi değil gerçek! Buz mağarası turistlerin üzerine çöktü: Bir ölü, iki kayıp

Korku filmi değil gerçek! Buz mağarası turistlerin üzerine çöktü: Bir ölü, iki kayıp

İzlanda'nın güneydoğusunda korku filmlerini aratmayan bir olay yaşandı. Bölgeyi gezen turistlerin üzerine buz mağarası çöktü. Korkunç olayda bir kişi hayatını kaybederken iki kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

Dünya

26.08.2024, 17:49

İzlanda'da yaşanan olayda çeşitli milletlerden gelen 25 kişilik turist kafilesi mağara kısmen çöktüğünde Breidamerkurjokull buzulunda rehberli bir tur yapıyordu.

Polis dün yaptığı açıklamada, buzun altında dört kişinin mahsur kaldığını, bunlardan ikisinin kurtarıldığını ancak ağır yaralandığını duyurdu.

Sunderland polisi bugün yaptığı açıklamada, bunlardan birinin daha sonra olay yerinde öldüğünün belirlendiğini, diğerinin ise "durumunun stabil" bir şekilde helikopterle hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Dünyada bir ilk! Ölen bir kişinin ölüm anında ne düşündüğü ortaya çıktı! Ölmeden önce düşündüğümüz tek şey... Dünyada bir ilk! Ölen bir kişinin ölüm anında ne düşündüğü... Haberi Görüntüle

FACİADAN KIL PAYI DÖNÜLDÜ

Yerel haber sitesi Visir'in haberine göre, mağara çöktüğünde turistlerin çoğu dışarıdaydı.

Kurtarma ekipleri, kayıp iki kişinin yerini belirlemek için kazadan sonra arama başlattı ancak şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı. Gece karanlığının ardından durdurulan operasyonlara bugün yeniden başlanması bekleniyor.

Polis, "Zor koşullarda" yürütülen operasyonlara çok sayıda kurtarıcı ve acil servis çalışanının katıldığını açıkladı.

Kazanın meydana geldiği buzul, İzlanda'nın en ünlü turistik yerlerinden biri olan Jökulsarlon buzul gölünün yakınında bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading