Kral Charles 'Ulusal hazine' dedi! Harry Potter'in profesörü Dame Maggie Smith hakkında açıklama yaptı! Dünya basınında geniş yankı buldu!

Kral Charles 'Ulusal hazine' dedi! Harry Potter'in profesörü Dame Maggie Smith hakkında açıklama yaptı! Dünya basınında geniş yankı buldu!

Harry Potter dizisinde profesör Minevra McGonagall rolüyle tüm dünyada geniş yankı uyandıran Dame Maggie Smith 89 yaşında hayatını kaybetti. İngiliz asıllı ünlü oyuncunun ölümü sonrasında ise Kral Charles duygusal bir mesaj yayınladı. 

Dünya

29.09.2024, 14:23

2000'li yıllara damgasını vuran Harry Potter serisinde profesör McGonagall rolüne hayat veren oyuncu Dame Maggie Smith 89 yaşında hayatını kaybetti. 

Lübnan'daki dijital saldırıda MOSSAD parmağı! Patlayan cihazlarda 5 ay detayı Lübnan'daki dijital saldırıda MOSSAD parmağı! Patlayan cihazlarda 5 ay detayı Haberi Görüntüle

ANNELERİNİN ÖLÜMÜNÜ BÖYLE DUYURDULAR

Ünlü aktörün ölümü sonrasında oğulları Toby Stephens ve Chris Larkin açıklama yaparak, hastanede vefat ettiğini duyurdu. Ünlü aktör hakkında ise, ''Dame Maggie Smith'in ölümünü büyük bir üzüntüyle duyurmak zorundayız. Bu sabah, 27 Eylül Cuma günü erken saatlerde hastanede huzur içinde hayata veda etti. Son derece özel bir insandı, son anlarında arkadaşları ve ailesiyle birlikteydi. Geride, olağanüstü annelerini ve büyükannelerini kaybetmenin acısını yaşayan iki oğul ve beş sevgi dolu torun bıraktı. “Bu vesileyle Chelsea ve Westminster Hastanesi'nin harika personeline son günlerinde gösterdikleri özen ve sonsuz nezaket için teşekkür etmek istiyoruz.Tüm nazik mesajlarınız ve desteğiniz için teşekkür ediyor ve şu anda mahremiyetimize saygı göstermenizi rica ediyoruz.'' açıkladılar.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den veda konuşması: Türkiye vurgusu dikkat çekti NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den veda konuşması: Türkiye vurgusu dikkat çekti Haberi Görüntüle

ROL ARKADAŞLARINDAN DUYGUSAL MESAJ

Ünlü aktörün ölümü tüm dünyada geniş yankı bulurken rol arkadaşları Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint ve Bonnie Wright ise açıklama yaparak Dame Maggie Smith'e veda etti. 

Filmde Hermione Granger rolünü canlandıran Emma Watson sosyal medya hesabından üzüntüsünü belirterek, "Gençken Maggie'nin efsanesi hakkında hiçbir fikrim yoktu... Aynı seti paylaşacak kadar şanslı olduğum kadın. Ancak bir yetişkin olduğumda, ekranı mükemmelliğin tanımı bir insanla paylaştığımı anlamaya başladım. Dürüst, komik ve onurlu biriydi. Maggie, bir sürü erkek profesör vardı ve Tanrı şahidimdir ki, sen onların arasında kendini gösterdim. Tüm nezaketin için teşekkür ederim. Seni özleyeceğim" dedi.

Bu işlerde çalışanlar dikkat! 2030'dan sonra yeni bir meslek edinmeniz gerekebilir Bu işlerde çalışanlar dikkat! 2030'dan sonra yeni bir meslek edinmeniz... Haberi Görüntüle

KRAL CHARLES'TEN DUYGUSAL MESAJ

İngiltere Kralı Charles ise ünlü aktörün ölümü sonrası mesaj yayınladı ve üzüntüsünü belirterek, ''Eşim ve ben Dame Maggie Smith'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ulusal bir hazinenin üzerindeki perde inerken, dünyanın dört bir yanındaki herkese katılıyor ve onun birçok harika performansını ve hem sahnede hem de sahne dışında parıldayan sıcaklığını ve zekasını en büyük hayranlık ve sevgiyle anıyoruz.'' ifade etti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading