Yandex Metrica

Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar sonra ilk kez görüntülendi!

Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar sonra ilk kez görüntülendi!

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne mensup olan Kraliyet'in gözde gelini, Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Prensesin pazar ayinine katılırken görüntülenmesinin arından prensesin kademeli olarak hayatını normal akışına döndüğü iddia edildi.

Dünya

26.08.2024, 15:45

Galler Prensi William'ın eşi Kate Middleton 2023 Ocak ayında kansere yakalanmış, geçirdiği ameliyat sonrası ise tedavi altına alınmıştı.

Eurofighter out F-15 in! O ülke gemileri yaktı: Savaş uçağı için harekete geçtiler Eurofighter out F-15 in! O ülke gemileri yaktı: Savaş uçağı... Haberi Görüntüle

KEMOTERAPİ TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sarayda kematorapi tedavisine başlayan Kate Middleton'un resmi ziyaretlere katılmaması halkı korkutmuş, Prensesin nerede olduğuna dair bir dizi komplo teorileri ortaya atılmıştı.

42 yaşındaki prensesin ise geçtiğimiz gün eşi William ile birlikte Pazar ayinine katıldığı, kanser teşhisinin açıklanamsının ardından Cratie Krik'te ilk kez görüntülendi. 

USS Theodore Roosevelt pasifik yolunda! ABD uçak gemisini Ortadoğu'dan çekti: Alman Donanması eskortluk yapacak USS Theodore Roosevelt pasifik yolunda! ABD uçak gemisini Ortadoğu'dan çekti:... Haberi Görüntüle

PAZAR AYİNİNE KATILIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz hafta Wimbledon finaline katılmş, sonrasında ise Trooping th Colour törenine katılmıştı. Bu kez ise prenses 75 yaşındaki Kral Charles ve 76 yaşındaki Camilla ile birlikte pazar ayinine giderken görütülendi. 

Prensesin sağlık sorununun iddi olduğu ve acı çektiği Kraliyet Gazetecileri tarafından ele alınsada prensesin son görüntülerinde kamusal hayata dönecek kadar kendini iyi hissettiği görülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading