Yandex Metrica

Sitede Ara

Kripto para piyasası hareketleniyor! Donald Trump: ABD'yi gezegenin kripto başkenti yapacağım!

Kripto para piyasası hareketleniyor! Donald Trump: ABD'yi gezegenin kripto başkenti yapacağım!

Eski ABD başkanı ve başkan adayı Donald Trump, ekonomik planını açıkladı. Trump, ABD'yi "gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü" yapacağını dile getirdi.  

Dünya

28.07.2024, 18:44

Eski ABD başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, Nashville'de düzenlenen Bitcoin Konferansı'nda konuşma gerçekleştirdi.

Kadın haklarına ağır darbe! Bir yasak daha geldi: Kamusal alanda yüzlerini göstermek ve konuşmak yasak! Kadın haklarına ağır darbe! Bir yasak daha geldi: Kamusal alanda... Haberi Görüntüle

'ABD'Yİ GEZEGENİN KRİPTO BAŞKENTİ YAPMAYI PLANLIYORUM'

ABD'nin kripto para ve Bitcoin teknolojisini benimsemesi halinde bunu Çin'in ele geçireceğine dikkat çeken Donald Trump, Çin'in egemen olmasına izin veremeyeceklerini, Çin'in başarılı olmasını istemediğini dile getirdi.

Trump, "ABD'nin teknolojide, bilimde, imalatta, yapay zekada ve uzayda birinci olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

ABD'nin "gezegenin kripto başkenti ve dünyanın Bitcoin süper gücü" olmasını sağlamayı planladığını vurgulayan Trump, "Eğer kripto geleceği tanımlayacaksa, ABD'de çıkarılmasını, basılmasını ve üretilmesini istiyorum." dedi. Trump, "Bitcoin Ay'a gidiyor ve Amerika'nın bu yola öncülük eden ülke olmasını istiyorum." diye ekledi.

Türkiye'ye saldıracaklar! Tanklar, füzeler, savaş gemileri helikopterler harekete geçti! Bölge barut fıçısına döndü Türkiye'ye saldıracaklar! Tanklar, füzeler, savaş gemileri helikopterler harekete geçti! Bölge... Haberi Görüntüle

'175 MİLYON KİŞİ KRİPTO PARA BİRİMİYLE İLGİLENİYOR'

Yaklaşık 175 milyon insanın Bitcoin ve kripto para birimiyle ilgilendiğine dikkat çeken Trump, ABD Başkanı Joe Biden yönetimini kripto para birimine ilişkin düzenlemeleri nedeniyle eleştirdi.

Trump, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) "Bitcoin'i yok ettiğini" savunarak, "Göreve geldiğim ilk gün Gary Gensler'i kovacağım ve yeni bir SEC başkanı atayacağım." ifadelerini kullandı.

Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Hamas'tan esir takası açıklaması! İsrail'e Netanyahu şartı Haberi Görüntüle

'BITCOININIZI ASLA SATMAYIN'

Bitcoin'in dolar için bir tehdit olmadığını savunan Trump, "Mevcut ABD hükümetinin tutumu gerçekten doları tehdit ediyor. Finansal geleceğimize yönelik tehlike kriptodan değil, Washington DC'den geliyor." diye konuştu.

Trump, "Amerika'nın ihtiyaç duyduğu ve vatandaşlarımızın hak ettiği inovasyon ve Bitcoin yanlısı başkan olacağım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading