Küçük bir kolyeden korktular! Amazon yöneticisinin 'Filistin' kolyesi siyonistleri kudurttu!

E-ticaret platformu Amazon şirketinde görevli bir yöneticinin taktığı Filistin haritalı kolye siyonistleri çıldırttı. Ruba Borno isimli yöneticinin Filistin kolyesi takması nedeniyle şirket boykot çağrılarına maruz kaldı.       

Dünya

17.10.2024, 15:25

E-ticaret platformu Amazon şirketinde görevli bir yöneticinin taktığı Filistin haritalı kolye siyonistleri korkuttu. Amazon firmasında yönetici pozisyonundaki Ruba Borno'nun taktığı Filistin kolyesi sonrası siyonistler e-ticaret şirketini boykot etmeye başladı.

Akın akın Ukrayna'ya gidiyorlar! Binlerce İsrailli Yahudi Romanya'da sınıra dayandı! Akın akın Ukrayna'ya gidiyorlar! Binlerce İsrailli Yahudi Romanya'da sınıra dayandı! Haberi Görüntüle

FİLİSTİN HARİTASI ŞEKLİNDE KOLYE TAKTI

Dünyaca ünlü e-ticaret firması Amazon'un yayınladığı bir şirket videosunun ardından 'Filistin' tartışmaları başladı. Söz konusu videoda şirketin yönetici pozisyonunda çalışan Ruba Borno'nun, 1946 yılındaki Filistin haritası şeklinde kolye taktığı görüldü.

İsrail'den Lübnan'a yeni bir hava saldırısı: Beyrut bombalanıyor İsrail'den Lübnan'a yeni bir hava saldırısı: Beyrut bombalanıyor Haberi Görüntüle

SİYONİSTLER BOYKOTA BAŞLADI

Borno'nun İsrail'in soykırım saldırılarına maruz kalan Filistinlilere destek veren, saldırıları protesto ettiği kolye siyonistleri kızdırdı. Olay sonrası binlerce siyonistin Amazon üyeliğini sonlandırdığı, şirkete yönelik boykot çağrılarında bulunduğu ortaya çıktı. 

Kocasını öldürdükten sonra parçalara ayırdı! İhaneti affetmeyen kadın katliam yaptı! Kocasını öldürdükten sonra parçalara ayırdı! İhaneti affetmeyen kadın katliam yaptı! Haberi Görüntüle

AMAZON VİDEOYU KALDIRDI

Şirketin boykot edilmesinin ardından  açıklamada bulunan Amazon, videonun kaldırıldığını duyurdu. Açıklamayı yapan bir şirket sözcüsü, "Çekilen videonun siyasi bir açıklama olması amaçlanmamıştı. Ancak videoyu kaldırdık ve önümüzdeki günlerde yeni bir tane yayınlayacağız." ifadelerini yer verdi. 

Amerika'dan temin edilen Switchblade de ALPAGUT korkusunu dindirmedi: Amerika'dan temin edilen Switchblade de ALPAGUT korkusunu dindirmedi: "Atina güvende... Haberi Görüntüle

VİDEODAKİ YÖNETİCİ FİLİSTİN'DE DOĞDU 

Filistin doğumlu Borno, 1990'daki ilk Körfez Savaşı sırasında ailesiyle birlikte Kuveyt'e sığındı. Borno'nun ailesi daha sonra ABD'ye göç etti. Borno burada Kuzey Carolina Üniversitesi ve Michigan Üniversitesi'nden elektrik mühendisliği alanında ileri dereceler aldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading