Yandex Metrica

Kundaktan kefene! Katil İsrail Gazze'de 710 bebeği şehit etti! Allah'ım bu nasıl bir acı!

Kundaktan kefene! Katil İsrail Gazze'de 710 bebeği şehit etti! Allah'ım bu nasıl bir acı!

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliam yapan katil İsrail'in hedefi daha 1 yaşını dahi doldurmayan kundaktaki bebekler... Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verlere göre, İsrail soykırımında 710 bebek öldürüldü. 

Dünya

17.09.2024, 11:50

7 Ekim'de dünya tarihinin en büyük katliamınına star veren katil İsrail Gazze'de kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden soykırım yapmaya devam ediyor. Son raporu kamuoyu ile paylaşan Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı,  7 Ekim 2023-31 Ağustos 2024 tarihlerinde hayatını kaybeden Filistinlilerin kimliklerinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listede 11 bin 983'ü reşit olmayan, 34 bin 344 Filistinlinin ismine yer verildi.

Kabus gibi çöken El Nino ekonomik etkisini gösterdi: Kuraklık sonrası gıda güvenliği için milyar dolarlara ihtiyaç var Kabus gibi çöken El Nino ekonomik etkisini gösterdi: Kuraklık sonrası... Haberi Görüntüle

710 BEBEK ŞEHİT EDİLDİ

Katliam listesinde İsrail'in Gazze Şeridi'nde 1 yaş altı en az 710 bebeğin şehit edilmesi korkutucu tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi. 

ABD'den 'Savaşa hazırız' mesajı: USS Abraham Lincoln uçak gemisi bölgede ABD'den 'Savaşa hazırız' mesajı: USS Abraham Lincoln uçak gemisi bölgede Haberi Görüntüle

HEDEF ÇOCUKLAR VE KADINLAR

Katil İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli kadınların sayısı 6 bin 297 olarak kayda geçti. Öte yandan İsrail saldırılarında can veren Filistinlilerden yüzde 60'ını kadınlar, çocuklar ve yaşlıların oluşturduğuna vurgu yapıldı.

Öte yandan listede 60 yaş üstü 2 bin 734 Filistinlinin ismi de yer aldı. İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenlerden çok sayıda kişinin cesedi bombaların etkisiyle eriyor veya İsrail askerlerinin engellemeleri nedeniyle hastanelere ulaştırılamıyor.

Trump'tan flaş seçim vaadi: Beni seçmezseniz, ABD ekonomik kıyıma uğrar! Çin'den gelenlere yüzde 200 vergi... Trump'tan flaş seçim vaadi: Beni seçmezseniz, ABD ekonomik kıyıma uğrar!... Haberi Görüntüle

16 BİN 795 ÇOCUK KATLEDİLDİ

Filistin Sağlık Bakanlığı, hastanelere ulaştırılan cesetlerin kimlik tespitini yapabilirken, yıkılan binaların enkazında kaybolan, cesedi deforme olan veya engellemeler nedeniyle hastaneye ulaştırılamayan çok sayıda kişi bulunuyor.

Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında 16 bin 795’i çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere 41 bin 226 Filistinli öldü, 95 bin 413 kişi yaralandı ve 10 bin Filistinli de kayboldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading