Yandex Metrica

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u üretmeliyiz!

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u üretmeliyiz!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, yerli üretim insansız hava araçlarının performans testine katılım gösterdi. Kim Jong-Un, testlerin ardından çeşitli tiplerde daha fazla intihar drone'unun üretilmesi için talimat verdi.  

Dünya

26.08.2024, 12:19

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Savunma Bilimleri Akademisi Drone Enstitüsü'nü denetleyerek üretilen yerli İHA'lar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kim Jong-Un memnuniyetini dile getirerek daha fazla intihar drone'unun üretilmesi için talimat verdi.

Yunanistan sınırında hareketli anlar! Türk polisinin üzerine bıçakla yürüdü, ayağından vuruldu! Yunanistan sınırında hareketli anlar! Türk polisinin üzerine bıçakla yürüdü, ayağından... Haberi Görüntüle

MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Resmi kaynaklara göre, saldırı dronelarının performans testini izleyen Kim, droneların taktik ve teknik özelliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Kim gemileri yaktı! Nükleer cephane genişleyecek: Ordumuz tamamen savaşa hazır Haberi Görüntüle

DAHA FAZLA DRONE ÜRETMELİYİZ!

Enstitüde yaptığı konuşmada farklı tipteki droneların savaşlardaki rolünün giderek arttığına dikkat çeken Kim, Kore Halk Ordusu (KPA) birliklerinin en kısa sürede son teknoloji İHA'larla donatılması gerektiğini vurguladı.

Bu kapsamda dron geliştirme ve üretim çalışmalarının hızlandırılması talimatını veren Kim, "Taktik piyade ve özel operasyon birimlerinde kullanılmak üzere çeşitli tiplerde daha fazla intihar dronunun yanı sıra, stratejik keşif ve çok amaçlı saldırı droneları geliştirilmeli ve üretilmeli" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading