Yandex Metrica

Lady Diana'nın mirası oğullarına değil yedi kuşak akrabasına gitti! 16. Yüzyıldan kalma malikaneden mahrum kalacaklar!

Lady Diana'nın mirası oğullarına değil yedi kuşak akrabasına gitti! 16. Yüzyıldan kalma malikaneden mahrum kalacaklar!

Kral Charles ile evlenmesinin ardından Kraliyet Ailesi'nin gelini olan Lady Diana, 1997 yılındaki trafik kazasından sonratüm dünyayı yasa boğmuştu. Ünlü prensesin milyonlarca dolar servetinin ölümünden sonra oğulları Harry ve William'a kalmasının ardından 16. Yüzyıldan kalma malikanenin sahibi olamayacakları öğrenildi. 

Dünya

01.07.2024, 14:05

Kral Charles ile 1981 yılında evlenen Lady Diana 1997 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te paparaziler tarafından kaçarken sevgilisi Dodi Fayed ile geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Oğulları Sussex Prensi Harry ve Galler Prensi William ise derin üzüntüler çekmişti. 

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut durumun kızışacak Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut... Haberi Görüntüle

MİLYONLUK MİRASIN ÜZERİNE BİR YENİSİ DAHA

Uzun zamandır kraliyet içinde huzursuzluklarla boğuşan Kral Charles ve oğullarını şaşırtan bir haber daha geldi. Mirrors'un haberinde yer alan bilgiye göre Lady Diana'nın milyon liralık miraslarının çoğunu aldılar. Ancak hiçbir zaman sahip olamayacakları bir miras daha ortaya çıktı.

13 milyon sterlinden fazla olan diana'nın servetine oğulları sahip çıktı. Ancak Lady diana'nın çocukluğunun geçtiği Althorp Estate malikanesi prenslere verilmeyecek. 

Uzayda Gerilim: İki astronot uzayda mahsur kaldı! Peki nasıl dönecekler? Uzayda Gerilim: İki astronot uzayda mahsur kaldı! Peki nasıl dönecekler? Haberi Görüntüle

MİRAS LADY DİANA'NIN YEĞENİNE GİDİYOR

1508 yılından beri Lady Diana'nın atalarında olan malikane Spencer alesinin en gözde mülklerinden birisi. Malikanenin ise Lady Diana'nın erkek kardeşi Earl Charels Spencer'in oğlu ünlü aktör Louis Spencer'e verileceği öğrenildi. 

Lady Diana'nın büyüdüğü ve toprağa verildiği malikane Prens Harry ve William'a verilmeyecek olup kuzenlerine devredilecek. 

The Telegraph'a konuşan bir kaynajk ise malikanenin yeni sahibi Louis Spencer hakkında, "Çok yetenekli bir oyuncu ve bence harika bir aktör olacak. Ondan hoşlanırsınız. Çok sade, samimi ve terbiyeli biri nazik ve uzun boylu da" dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading