Yandex Metrica

Lityum pil fabrikasında patlama: Çok sayıda insan hayatını kaybetti

Lityum pil fabrikasında patlama: Çok sayıda insan hayatını kaybetti

Güney Kore'deki lityum pil fabrikasına devasa bir patlama geldi. İlk belirlemelere göre fabrikadan 20 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. İtfaiye ekipleri bölgedeki son duruma ilişkin açıklama yaptı, "Can kayıplarının kesin sayısı ancak arama tamamlandıktan sonra sayılabilir." ifadelerini kullandı.

Dünya

24.06.2024, 15:13

Öğle saatlerinde Güney Kore'nin yeonggi-do, Hwaseong'daki bir ana pil fabrikasında dumanlar yükseldi. İlk belirlemelere göre fabrikadan 20'den fazla ceset çıkarıldı. 

ABD Kıbrıs Rumlarını korumak için denizaltı gönderdi, Eisenhower da Girit'ten hareketlendi ABD Kıbrıs Rumlarını korumak için denizaltı gönderdi, Eisenhower da Girit'ten... Haberi Görüntüle

PİL FABRİKASINDA YANGIN

İtfaiye, yangının bugün saat 15.00'te çıktığı Aricell fabrikasının 3. Binasında arama başlattı ve yaklaşık 20 yanmış cesedin tespit edildiğini bildirdi. Olay yerine giden kurtarma ekiplerinden bir yetkili, "Şu ana kadar 20'ye yakın ceset bulundu" diyerek, "Arama henüz bitmedi, ölü sayısının kesin miktarı daha sonra belli olacak" dedi.

İtfaiye, saat 15.00'te düzenlediği brifingde, kayıp 23 kişinin uyruklarının 20 yabancı, 2 Koreli ve kimliği belirlenemeyen 1 kişi olduğunu duyurdu. İtfaiyenin cep telefonu konum takibi sonucunda son sinyalin fabrikanın her yerinde yakalandığını söylüyorlar.

Habere Tepki Ver

2

1

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading