Lübnan sınırı sonları oldu! İsrail'in sızma girişimleri elinde patladı: Çok sayıda ölü ve yaralı askerleri var

Lübnan sınırı sonları oldu! İsrail'in sızma girişimleri elinde patladı: Çok sayıda ölü ve yaralı askerleri var

İsrail ve Lübnan'daki Hizbullah güçleri arasındaki sınır çatışmaları hız kesmeden devam ederken, Hizbullah, İsrail askerlerinin Lübnan'a sızma girişimini engellediğini ve çatışmalarda çok sayıda ölü ve yaralı İsrail askerlerinin bulunduğunu açıkladı.

Dünya

13.10.2024, 16:44

İsrail ile Lübnan Hizbullahı arasındaki tansiyon, yaklaşık bir aydır şiddetli çatışmalarla tırmanmaya devam ediyor. Son olarak, Hizbullah güçleri, İsrail askerlerinin Lübnan'ın güneyinden ülkeye sızma girişimini engellediğini duyurdu. Hizbullah’tan yapılan açıklamada, sınır hattındaki Ramiye beldesi yakınlarında yer alan Tel el-Mudevver bölgesinde çatışmaların yaşandığı belirtildi.

Beyrut'ta gerilim tırmanıyor: İsrail’in hava saldırısında 6 can kaybı Beyrut'ta gerilim tırmanıyor: İsrail’in hava saldırısında 6 can kaybı Haberi Görüntüle

ÇATIŞMALARDA İSRAİL ASKERLERİ KAYIP VERDİ

Hizbullah'ın açıklamasına göre, İsrail'in Lübnan'a sızma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Tel el-Mudevver’de çıkan çatışmalarda İsrail askerlerinden çok sayıda ölen ve yaralananlar olduğu bildirildi. Ancak ölü ve yaralı sayısına ilişkin kesin  bir sayı verilmedi.

Beyrut'un kalbine bomba! Katil İsrail sınır tanımıyor: Eski Hamas yöneticisi şehit edildi Beyrut'un kalbine bomba! Katil İsrail sınır tanımıyor: Eski Hamas yöneticisi... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN KUZEYİNDEKİ ASKERİ BÖLGELER HEDEF ALINDI

Hizbullah, çatışmaların yanı sıra İsrail'in kuzeyindeki askeri mevzilere gece boyunca saldırılar düzenlediğini de duyurdu. Özellikle Zarit ve Hillet Verde bölgelerinde konuşlu İsrail askerlerinin hedef alındığı roketli saldırılarda, İsrail ordusunun ciddi kayıplar verdiği iddia edildi. Ayrıca Hizbullah'ın açıklamasında, Milya ve Şomera yerleşim bölgelerine de roket saldırıları düzenlendiği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading