Yandex Metrica
Reklam

Lübnan'da savaş mı başlayacak? Tüm ülkeler vatandaşlarına 'Lübnan'ı terk edin' uyarısında bulunuyor

Lübnan'da savaş mı başlayacak? Tüm ülkeler vatandaşlarına 'Lübnan'ı terk edin' uyarısında bulunuyor

İsrail ile Lübnan arasındaki gerilimin artması üzerine Suudi Arabistan'dan da vatandaşlarına 'Lübnan'ı terk edin' çağrısı yapıldı.  

Dünya

02.07.2024, 16:15

Suudi yetkililer, İsrail-Lübnan sınırındaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, vatandaşlarından Lübnan’ı acilen terk etmelerini ve bu ülkeye seyahat planlarını iptal etmelerini istedi.

Hizbullah’tan işgalci İsrail'e saldırı: Askeri üs İHA'larla vuruldu Hizbullah’tan işgalci İsrail'e saldırı: Askeri üs İHA'larla vuruldu Haberi Görüntüle

ACİL DURUMDA İLETİŞİM KURUN!

Büyükelçilik, Suudi vatandaşlarının acil durumlarda kendileriyle iletişim kurmaları gerektiğine dikkat çekti. Bu çağrı, bölgedeki durumun ciddiyetini gözler önüne sererken vatandaşların güvenliği için alınan önlemleri gözler önüne serdi.

İsrail'de kırmızı alarm! Hizbullah'tan misilleme saldırısı: Gece boyu roket yağmuruna tuttular! İsrail'de kırmızı alarm! Hizbullah'tan misilleme saldırısı: Gece boyu roket yağmuruna... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCEKİ UYARILAR

suudi Arabistan’ın bu uyarısına ek olarak, daha önce ABD, Rusya, Makedonya, Kanada, Kuveyt, Almanya, İngiltere ve Hollanda da vatandaşlarına Lübnan'dan ayrılmalarını içeren seyahat uyarılarda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading