Yandex Metrica

Sitede Ara

Lübnan'da terör estiren İsrail ordusundan kafa karıştıran açıklama: 'Geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz'

Lübnan'da terör estiren İsrail ordusundan kafa karıştıran açıklama: 'Geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz'

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, Lübnan’ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Bölgede geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz' ifadelerini kullandı.  

Dünya

20.09.2024, 23:24

Gazze Şeridi'nin ardından yeni soykırım için Lübnan'a odaklanan terör devleti İsrail, binlerce çağrı cihazı ve telsizleri patlatarak sivillerin yaralanmasına sebep oldu. 

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İsrail’in hedeflerine değinen Hagari, "Bölgede geniş çaplı bir tırmanış hedeflemiyoruz. Savaşın tanımlanmış hedefleri doğrultusunda hareket ediyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz." sözlerini sarf etti.

Son dakika... İsrail'den Lübnan'da yeni katliamlar! Çok sayıda nokta havadan vuruluyor Son dakika... İsrail'den Lübnan'da yeni katliamlar! Çok sayıda nokta havadan... Haberi Görüntüle

ABD SAVUNMA BAKANI AUSTIN, İSRAİLLİ MEVKİDAŞI GALANT İLE GÖRÜŞTÜ

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) tarafından yapılan açıklamada, Bakan Llyod Austin’in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüştüğü bildirildi.

Açıklamada, "Bakan Austin, İsrail ve Hizbullah arasında tırmanan gerilimden duyduğu endişeyi yineledi ve sınırın her iki tarafında yaşayanların evlerine güvenli bir şekilde dönmelerini sağlayacak diplomatik bir çözüme ulaşılmasının önemine olan inancını vurguladı" denildi.

Açıklamada ayrıca, Austin'in Gallant'a ABD'nin İsrail ve Hamas arasında bir esir ve ateşkes anlaşması için baskı yapmaya devam ettiği ve ABD'nin İsrail'in güvenliğine olan bağlılığını bir kez daha teyit ettiği aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading