Yandex Metrica

Sitede Ara

Maduro bir kez daha WhatsApp'ı hedef aldı: 'Teröristlere hizmet ediyor'

Maduro bir kez daha WhatsApp'ı hedef aldı: 'Teröristlere hizmet ediyor'

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun WhatsApp'la savaşı devam ediyor. Maduro, WhatsApp'ı halka şikayet ederek, bu mesajlaşma uygulamasının ülkenin tüm veri tabanını teröristlere teslim ettiği söyledi.

Dünya

15.08.2024, 11:53

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun hedefinde yine mesajlaşma uygulaması WhatsApp vardı. Devlet televizyonu VTV'ye açıklamarda bulunan Maduro, WhatsApp' ağır suçlamalar yöneltti. Maduro, "WhatsApp, Venezuela'nın tüm veri tabanını teröristlere, şeytan ve kaçak Machado'ya ve adalet kaçağı Edmundo Gonzalez ile onun küçük ortaklarına teslim etti. Kim olduğunuzu, arkadaşlarınızı, ne hakkında konuştuğunuzu, hangi videoları paylaştığınızı ve kişisel paylaşımlarınızı teslim etti." ifadelerini kullandı.

Amerikan ajanı seri tecavüzcü çıktı: Kadınları bayılttıktan sonra öyle bir şey yaptı ki... Amerikan ajanı seri tecavüzcü çıktı: Kadınları bayılttıktan sonra öyle bir... Haberi Görüntüle

HALKA SESLENDİ

Programda halka da seslenen Maduro, onlardan WhatsApp'tan kurtulmalarını istedi. "WhatsApp'ı hayatımızdan çıkarma noktasına gelmeliyiz." diyen Maduro, Venezuela'nın insanlığın düşmanı olan teknolojik emperyalizmin elinden kurtulması gerektiğini belirtti. 

Maduro, 7 Ağustos'ta katıldığı bir başak canlı yayında WhatsApp uygulamasını telefonundan silmişti. Maduro, WhatsApp'tan asker ve polislerin yanı sıra toplum liderlerinin de tehdit edildiğini, bu sebeple halktan gönüllü ve kademeli olarak WhatsApp'ı silmesini istiyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading