Yandex Metrica

Sitede Ara

Maduro'dan Biden'a sert tepki: Venezuela ablukayı yıkıyor, emperyalizmin kararnamelerini yeniyor

Maduro'dan Biden'a sert tepki: Venezuela ablukayı yıkıyor, emperyalizmin kararnamelerini yeniyor

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Biden hükümetinin Venezuela'yı ABD'ye karşı ulusal tehdit ilan eden kararnameyi uzatmasına tepki gösterdi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD'nin Venezuela'yı ulusal tehdit ilan eden kararnamenin yeniden imzalamasına tepki gösterdi. Venezuela devlet televizyonuna konuşan Maduro, kararnamenin imzalanmasını güçlü bir şekilde reddettiklerini söyledi. 

İsrail hükümetindeki çatlak derinleşiyor: Savunma Bakanı Gallant'tan Netanyahu'ya diktatör iması İsrail hükümetindeki çatlak derinleşiyor: Savunma Bakanı Gallant'tan Netanyahu'ya diktatör iması Haberi Görüntüle

'BIDEN HÜKÜMETİ KARARNAMEYİ 8. KEZ İMZALADI'

Venezuela'nın yaptırımların üstesinden geldiğini söyleyen Maduro, şu şekilde konuştu:

Joe Biden hükümeti, Venezuela'yı ABD'nin ulusal güvenliğine yönelik sıra dışı ve olağanüstü bir tehdit olarak ilan eden kararnameyi sekizinci kez imzaladı.

Öğretmenin bahçesinden hazine çıktı! 1.600 yıllık kutu arkeologları hayrete düşürdü Öğretmenin bahçesinden hazine çıktı! 1.600 yıllık kutu arkeologları hayrete düşürdü Haberi Görüntüle

'VENEZUELA ABLUKAYI YIKIYOR'

Kararnamenin ilk olarak ABD eski Başkanı Barack Obama tarafından imzalandığını hatırlatan Maduro, sözlerine şu şekilde devam etti: 

O rezil kararnamenin üzerinden sekiz yıl geçmiş. Birleşik işçi sınıfıyla Venezuela ilerliyor, yaptırımları ve ablukayı yıkıyor, emperyalizmle, onun tüm kararnameleriyle karşı karşıya ve onu yeniyor.

Son dakika... Telegram'ın kurucusu Pavel Durov Fransa'da gözaltına alındı Son dakika... Telegram'ın kurucusu Pavel Durov Fransa'da gözaltına alındı Haberi Görüntüle

'KOMUTANIMIZ CHAVEZ MÜCADELEMİZDEN EKSİK KALMADI'

Maduro, 5 Mart 2013'te hayatını kaybeden Venezuela eski Devlet Başkanı Hugo Chavez'in 10. yıldönümünü hatırlattı ve "10 yıl sonra söyleyebilirim ki sevgili komutanımız Chavez, verdiğimiz mücadele ve savaşlardan bir an olsun eksik kalmadı." dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading