Maduro'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: Yeni bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız

Maduro'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: Yeni bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 16'cısı düzenlenen BRICS Zirvesi öncesi gerçekleştirdikleri görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Venezuela Devlet Başkanı Nicholas Maduro, "Yeni ve müreffeh bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız" notunu düştü.

Dünya

25.10.2024, 18:51

 Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya'ya bağlı Tataristan'ın başkenti Kazan'da düzenlenen BRICS Zirvesi marjında gerçekleştirdiği görüşmeden görüntüler paylaştı.

Uzay yarışında yeni cephe: Elon Musk’a hangi ülke rakip oldu? Mars’a talip olan ülke hangisi? Uzay yarışında yeni cephe: Elon Musk’a hangi ülke rakip oldu?... Haberi Görüntüle

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Erdoğan ile samimi görüntülerin yer aldığı paylaşımında Madoro, "Diplomasi ve iş birliği! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ortak refah için geleceğe yönelik stratejik konularda ilerleme sağlamak üzere toplantı. Yeni ve müreffeh bir dünya inşa etmek için doğru yoldayız" ifadelerini kullandı.

ABD Başkan adayı Harris'ten 'İran'ı vururuz' mesajı: 'Tüm seçenekler masada' ABD Başkan adayı Harris'ten 'İran'ı vururuz' mesajı: 'Tüm seçenekler masada' Haberi Görüntüle

BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Venezuela ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading