Malatya sallandı Siyonistler bayram etti: "Yerle bir ol Türkiye"

Malatya sallandı Siyonistler bayram etti: "Yerle bir ol Türkiye"

Sabah saatlerinde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da meydana gelen 5.9'luk şiddetli deprem Siyonistlerce seviçle karşılandı. İsrailli haber kanallarının Telegram safyalarına yorum yapan genetiği bozulmuş insan sürüleri, "Umarım daha büyük deprem olur", "Türkiye yerin dibine girsin" gibi ifadeler kullandı.

Dünya

16.10.2024, 16:25

Türkiye güne Malatya'da meydana gelen şiddetli deprem ile uyandı. Birçok ilde hissedilen depremin şiddeti 5.9 olarak kayıtlara geçti. 

Emsalleri cephede onlar gece kulüplerinde: Ukraynalı inzibatlardan baskınlar Emsalleri cephede onlar gece kulüplerinde: Ukraynalı inzibatlardan baskınlar Haberi Görüntüle

3 BİNADA KISMİ ÇÖKME MEYDANA GELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Tunceli illerimizde AFAD ve ilgili kurumlarımız saha tarama çalışmalarını sürdürmektedir.

112 Acil Çağrı Merkezi'mize 374 ihbar gelmiştir. Bu ihbarların 341’i bilgi ; 33’ü de yardım amaçlı çağrıdır. Malatya'da 1, Şanlıurfa'da 1, Elazığ'da 1 olmak üzere toplam 3 binada kısmi çökme meydana gelmiştir. Herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Gazze'nin sembol ismi Rim'in dedesinden Türkiye'ye mesaj: Onurlu insanlarsınız! Gazze'nin sembol ismi Rim'in dedesinden Türkiye'ye mesaj: Onurlu insanlarsınız! Haberi Görüntüle

"CAN KAYBI BİLDİRİLMEDİ"

Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama, "Malatya'nın Kale ilçesinde saat 10.46'da meydana gelen ve çevre iller tarafından da hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar can kaybı bildirilmemiştir. UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerimiz saha taramalarını sürdürmektedir. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" denildi.

İsrail basını suikast listesini paylaştı! İşte o isimler İsrail basını suikast listesini paylaştı! İşte o isimler Haberi Görüntüle

4 KİŞİ SAĞ OLARAK KURTARILDI

Deprem sonrası AFAD'dan gelen son açıklama şu şekilde:

16 Ekim 2024 tarihinde saat 10.46'da Malatya ilimizin Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Tunceli AFAD ekiplerimizin yanı sıra emniyet genel müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin saha tarama çalışmaları devam etmektedir.

Deprem nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne toplam 374 ihbar gelmiştir.

Malatya, Şanlıurfa ve Elazığ illerimizde toplam 4 binada hasar meydana gelmiştir.

Elazığ ilinde kısmi hasar gören 1 binadaki 4 kişi sağ olarak kurtarılmıştır.

Malatya ili Pötürge ve Kale ilçelerinde kaya düşmesi meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Dünya bir kez daha bu sözleri konuşuyor: Avrupa Birliği ölebilir, sadece birkaç yılımız kaldı Dünya bir kez daha bu sözleri konuşuyor: Avrupa Birliği ölebilir,... Haberi Görüntüle

"UMARIM DAHA BÜYÜK DEPREM OLUR"

Peş peşe gelen açıklamalar doğrultusunda can ve mal kaybının yaşanmadığı ifade edilirken, Türkiye'de meydana gelen deprem İsrail'de sevinç naraları ile karşılandı.

Genetiği bozulmuş insan ırkı, Malatya'daki deprem sonucu adeta bayram etti. Telegram'da faaliyet gösteren İsrail haber sitelerinin altına yorum yazan Siyonistler, "13.3'lük bir deprem için dua ediyoruz", "Umarım bu sefer yardım göndermeyiz", "Çok iyi oldu", "Bir kaç güçlü sarstıntı daha olmasını bekiyoruz", "Bütün Türkiye titreyip yerin dibine girecek. Dünyada onlardan eser kalmayacak", "Yerle bir ol Türkiye" ifadelerini kullandı.

Evi yıkılana 750 dolar yardım vaadi ülkeyi karıştırdı: Katliam çetesini kasırga vurdu! İşte 'Helene' bilançosu Evi yıkılana 750 dolar yardım vaadi ülkeyi karıştırdı: Katliam çetesini... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ VURALIM

Sık sık Türkiye'yi hedef alan Siyonistler dün de Jerusalem Post'un haberinin altında "Türkiye'yi vuralım" çağrıları yapmıştı. İsrail merkezli Jerusalem Post gazetesi Hamas'ın 18 Ağustos'ta gerçekleştirdiği saldırının Hamas'ın Türkiye ofisindeki üst düzey isimlerden Abada Bilal ile bağlantılı olduğunu iddia etmiş. Son dakika kodu ile paylaşılan haberin yorum kısmında ise Siyonistler "Türkiye’yi vuralım” ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading