Yandex Metrica

Sitede Ara

Mars yolcusu kalmasın! Elon Musk hazırlıkları tamamladı! Mürettebatsız Starship uçuşları başlıyor!

Mars yolcusu kalmasın! Elon Musk hazırlıkları tamamladı! Mürettebatsız Starship uçuşları başlıyor!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk, mürettebatsız Starship'lerin tamamlandığını duyurdu. Musk 2 yıl içinde Mars'a fırlatılması planlanan Starship'ler sayesinde 20 yıl içerisinde Mars'ta şehir kurmayı planlıyor.

Dünya

08.09.2024, 12:02

Tesla, Neuralink, X gibi şirketlerin sahibi olan Elon Musk, uzay çalışmaları için kurmuş oluğu SpaceX şirketi ile Mars yolculuğu için hazırlıklarını tamamladı. 

Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: 'Barış ihtimalini zedeleyecek açıklamalardan vazgeç' Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: 'Barış ihtimalini zedeleyecek açıklamalardan vazgeç' Haberi Görüntüle

MARS YOLCULUĞU BAŞLIYOR

Musk X hesabından yaptığı paylaşımda, SpaceX'in mürettebatsız 'Starship' uzay gemilerinin 2 yıl içerisinde Mars'a fırlatılacağını söyledi. 

Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Batı Afrika'da yeni dönem başlıyor! Ortak pasaport sistemi hayata geçecek Haberi Görüntüle

MARS'TA ŞEHİR KURMAYI HEDEFLİYOR

Musk, Mars'a güvenli inişi test etmek için mürettebatsız olacağını, inişte herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde ise şirketin 4 yıl içerisinde Mars'a ilk mürettebatlı uçuşuna başlayacağını açıkladı.

Ünlü milyarder, 20 yıl içerisinde Mars'ta şehir kurmayı hedeflediklerini belirterek,  "Uçuş oranı bundan sonra katlanarak artacak ve yaklaşık 20 yıl içinde kendi kendini idame ettirebilen bir şehir inşa etme hedefi olacak" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading