Mıknatısla 100 bin dolar buldu! Hazine avcılarının ganimeti yok artık dedirtti

Mıknatısla 100 bin dolar buldu! Hazine avcılarının ganimeti yok artık dedirtti

ABD'nin New York eyaletinde güçlü bir mıknatıs yardımıyla metal nesneler aramaya çıkan bir çift , bir gölün dibinden içinde yaklaşık 100.000 dolar nakit bulunan bir kasa buldu. Define avcısı çift buldukları ganimat karşısında adete şok oldu.

Dünya

03.06.2024, 12:27

James Cain ve Barbie Agostini, 31 Mayıs Cuma günü öğleden sonra Queens, New York'taki Flushing Meadows Corona Park gölüne güçlü bir mıknatıs bağladıkları bir ip ile hazine avına çıktı. Göle düşen değerli takı ve altınları hedefleyen çift hiç beklemedikleri bir ganimet ile karşılaştı. 

Define avcısı çift mıknatısa takılan ağır metali karaya çıkardıklarında kocaman bir para kasası ile karşılaştılar. Kasayı bir şekilde açmayı başaran 100 dolarlık tomar paraları görünce neye uğradığını şaşırdı. 

Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi'den İsrail'e gözdağı: 'Kimsede olmayan silahlarımız var' Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi'den İsrail'e gözdağı: 'Kimsede olmayan silahlarımız var' Haberi Görüntüle

YOK BÖYLE BİR GANİMET

New York'un NY1 kanalına verdiği röportajda James Cain, bu hobiye Kovid-19 salgını sırasında, ekipmana çok fazla para harcamak zorunda kalmadan hazine avcılığına girebileceğini düşündükten sonra başladığını söyledi.

Mıknatıs balıkçılığı, metal nesneleri almak umuduyla güçlü bir mıknatısa sahip bir ipi suya düşürmeyi içerir. Fakat kimse onun bu denli büyük bir ganimet kazanacağını tahmin etmiyordu.

Çift, bulduklarını NYPD'ye bildirdi ve paranın herhangi bir suçla bağlantılı olmadığı ve kasanın asıl sahibinin izini sürmenin hiçbir yolu olmadığı söylendi, bu yüzden onu saklamalarına izin verildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading