Milyarderlerin Epstein telaşı! Elon Musk'tan flaş sözler: Trump isimlerini açıklayacağı için korkuyorlar

Milyarderlerin Epstein telaşı! Elon Musk'tan flaş sözler: Trump isimlerini açıklayacağı için korkuyorlar

Elon Musk, bazı ABD’li milyarderlerin, Jeffrey Epstein ile bağlantılı kişilerin kimliğinin açıklanmasından endişe duyduğu için Donald Trump’ın seçimleri kazanmasından korktuğunu iddia etti. Musk, Trump'ın kazanmasının Epstein’ın müşteri listesinin ortaya çıkabileceği anlamına geldiğini belirtti Trump'ın seçimi kazanmamasının kendi sonunnu getireceğini de savundu. Ayrıca Musk, Epstein'in isim listesinin açıklanmasından korkan milyarderlerin başında Bill Gates ve Reid Hoffman'ın olduğunu belirtti.

Dünya

09.10.2024, 19:30

ABD’li milyarder Elon Musk, sosyal medya platformu X üzerinden Tucker Carlson ile gerçekleştirdiği bir röportajda, bazı önde gelen milyarderlerin, Jeffrey Epstein ile bağlantılı isimlerin açıklanması endişesi taşıdığını öne sürdü. Bu bağlamda, Trump’ın başkanlık seçimlerini kazanmasının, Epstein’ın müşteri listesinin kamuoyuna açıklanması riski taşıdığına dikkat çekti.

Trump suikast alanında! Rakiplerinin kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti! Mitinge Elon Musk da katıldı ve Trump suikast alanında! Rakiplerinin kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti! Mitinge... Haberi Görüntüle

KAMALA HARRİS VE MİLYARDER DESTEKÇİLERİ

Musk, Demokrat Parti’nin başkan adayı Kamala Harris’e destek veren milyarderlerin, Trump’ın seçimleri kazanması durumunda Epstein ile bağlantılı isimlerin açığa çıkabileceği korkusuyla hareket ettiklerini savundu. “Bence Kamala’nın bu kadar destek almasının bir nedeni de Trump’ın kazanması halinde Epstein’in müşteri listesinin açıklanacak olması.” diyerek durumun önemine vurgu yaptı.

Terör devleti İsrail'den alçak tehdit! Kara saldırısı açıklaması Terör devleti İsrail'den alçak tehdit! Kara saldırısı açıklaması Haberi Görüntüle

BILL GATES VE REID HOFFMAN'IN ENDİŞELERİ

Musk, Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve LinkedIn’in kurucusu Reid Hoffman’ı, Epstein’ın müşteri listesinin yayınlanmasından korkan milyarderler arasında gösterdi. İkilinin, Demokratların önemli bağışçıları olduğunu hatırlatan Musk, bu durumun Harris’in arkasında güçlü bir destek bulmasına katkı sağladığını dile getirdi.

Elysee Sarayı'ndan özür gibi açıklama! 'Fransa, İsrail'in sarsılmaz dostudur' Elysee Sarayı'ndan özür gibi açıklama! 'Fransa, İsrail'in sarsılmaz dostudur' Haberi Görüntüle

ADALET BAKANLIĞI'NA DİKKAT ÇEKTİ

Musk, Epstein ile ilişkisi olan bazı kişilerin cezasız kalmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Epstein konusunda endişeliler.” ifadesini kullandı. Ayrıca, Adalet Bakanlığı’nın bu konudaki ilerlemesine dair korkularının bulunduğunu belirtti.

İran İsrail'i hangi füzeler ile vurdu? Balistik füze nedir? Fatih-110, Kadir-110, Şahab-3 balistik füzelerinin özellikleri İran İsrail'i hangi füzeler ile vurdu? Balistik füze nedir? Fatih-110,... Haberi Görüntüle

ELON MUSK: TRUMP SEÇİMİ KAYBEDERSE BİTTİM DEMEKTİR

Musk, Trump’ın seçimleri kaybetmesi durumunda kendi durumunun ne olacağına dair endişelerini paylaşarak “Eğer Trump kaybederse bittim demektir.”  ifadelerini kullandı. Bu durumun yalnızca kendisi için değil, genel olarak özgürlükler için tehlikeli bir sonuç doğurabileceğine de parmak bastı.

Tahran'da halk sokaklara döküldü! İran'ın füze saldırısı sevinç gösterilerine sahne oldu! Tahran'da halk sokaklara döküldü! İran'ın füze saldırısı sevinç gösterilerine sahne... Haberi Görüntüle

YASADIŞI GÖÇMENLŞERİN SEÇİM ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Musk, Joe Biden yönetimi sırasında ülkede yasadışı göçmen sayısının artmasının, gelecekteki seçimlerde kalıcı değişikliklere yol açabileceğini savunarak “Her kararsız eyalete yüz binlerce insan koyarsanız ne olur? Bir sonraki seçimde kararsız eyalet olmayacak ve burası tek partili bir ülke olacak.”  şeklinde açıklamada bulundu.

BM kürsüsünde gülümseten anlar! Haiti Başbakanı dalgınlıkla yaptığı harekete kendisi de şaşırdı BM kürsüsünde gülümseten anlar! Haiti Başbakanı dalgınlıkla yaptığı harekete kendisi... Haberi Görüntüle

EPSTEIN OLAYI NEDİR?

Jeffrey Epstein, 2019 yılında cezaevinde ölü bulunmuştu. Epstein'ın cinsel istismar suçlamaları ve fuhuş ağı oluşturma iddiaları, yıllardır tartışılan bir konu olmayı sürdürüyor. Epstein’ın eski sevgilisi Ghislaine Maxwell, Epstein’ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla suçlu bulunmuştu. Ocak ayında yayımlanan dava dosyaları, Epstein’ın birçok ünlü isimle olan ilişkilerini yeniden gündeme getirdi. 

ABD'de pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasına yönelik kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyalarda prenslerden sanatçılara siyasetçilerden Mossad'a uzanan yığınlarca ifşalar yer alıyor. 

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaşının altında olan onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, olaylara ilişkin detayları gün yüzüne çıkartıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading