Yandex Metrica

Milyonları ekrana kitleyecek büyük gün! Trump ve Harris karşı karşıya geliyor

Milyonları ekrana kitleyecek büyük gün! Trump ve Harris karşı karşıya geliyor

ABD'nin başkan adayları Kamala Harris ve Donald Trump, Türkiye saati ile 04:00'te başlayacak münazarayı milyonlarca kişi ekran başından takip edecek.

Dünya

10.09.2024, 22:31

Amerika'nın yeni başkanının belli olmasına sadece 2 ay kaldı.

ABD'nin eski başkanı ve başkan adayı Donald Trump ile Joe Biden'ın yerine geçen Kamala Harris, karşı karşıya geliyor.

Trump'a düzenlenen suikast sonrasında oylarını artırmayı başaran Trump, Kamala ile canlı yayında kozlarını paylaşacak.

Philadelphia'da Türkiye saatiyle sabah saat 4'te başlayacak münazara, adayların ilk karşılaşması olacak.

İki süper güçten Pasifik'te gövde gösterisi: Ortak askeri tatbikat düzenleyecekler İki süper güçten Pasifik'te gövde gösterisi: Ortak askeri tatbikat düzenleyecekler Haberi Görüntüle

MÜNAZARANIN DETAYLARI

Münazara yaklaşık olarak 90 dakika sürecek. Salonda izleyici olmayacak. Konuşma sırası kendisinde olmayan adayın mikrofonu kapalı tutulacak.

Böylece konuşan adayın sözü kesilemeyecek. Soruları cevaplaması için adaylara 2'şer dakika süre tanınacak. Harris ve Trump'a not kağıdı, kalem ve su verilecek.

Trump'tan F-35 savaş uçağı açıklaması: '3. Dünya Savaşı hiç olmadığı kadar yakın' Trump'tan F-35 savaş uçağı açıklaması: '3. Dünya Savaşı hiç olmadığı... Haberi Görüntüle

HER İKİ PARTİ YETKİLİLERİ DE ENDİŞELİ

Cumhuriyetçiler, Trump'ın ekonomi, sınır krizi gibi konularda Harris'i köşeye sıkıştırmak yerine sözünü keserek dikkati dağıtmasından endişe ediyor.

Demokratlar da, Harris'in başkan yardımcılığı dönemindeki konuşmalarında yaptığı tartışmalı ve yetersiz açıklamalardan hoşnutsuz.

Kamala Harris, haziran ayında düzenlenen münazarada Trump'a karşı kötü performans sergileyen Joe Biden'ın çekilmesi sonucunda partinin adayı olarak tanıtılmıştı.

Filistinli grupların, televizyon münazarasının yapılacağı tarihi Philadelphia Belediye binasının önünde, her iki adayı da İsrail'e destekleri sebebiyle protesto etmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading