Yandex Metrica

Sitede Ara

Minibüsle kalabalığa daldı: Ölü ve yaralı var

Minibüsle kalabalığa daldı: Ölü ve yaralı var

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun Koganei bölgesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir minibüs kaldırımdaki yayaların arasına daldı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Dünya

11.09.2024, 10:28

Japonya'nın başkenti Tokyo'ya yakın Koganei şehrinde, dün akşam saatlerinde yaşanan trajik bir kazada kontrolden çıkan bir minibüs kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Yerel saatle 17.10 sıralarında Musashi-Koganei Tren İstasyonu önünde meydana gelen olayda, minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek çok sayıda yayanın bulunduğu kaldırıma çıktı.

Sınır ötesi harekât kaçınılmaz oldu: PKK/YPG her kantonda ayrı 'seçim' yapacak Sınır ötesi harekât kaçınılmaz oldu: PKK/YPG her kantonda ayrı 'seçim'... Haberi Görüntüle

KAZANIN DETAYLARI

Polis ve görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kazaya neden olan sürücü, 63 yaşındaki Jun Hasegawa isimli bir minibüs şoförüydü. Hasegawa, kullandığı aracın kontrolünü kaybederek kaldırımda yürüyen yayaların arasına girdi. Kazada, 66 yaşındaki bir kadın hayatını kaybederken, 60’lı yaşlardaki bir erkek yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralanan kişinin durumunun stabil olduğu belirtilirken, kazada hafif şekilde yaralanan sürücünün polisteki ifadesinde, kazayı hatırlamadığını söylediği aktarıldı.

Avrupa ülkelerinde M çiçeği virüsü alarmı verildi! Hazırlıklı olun Avrupa ülkelerinde M çiçeği virüsü alarmı verildi! Hazırlıklı olun Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza sonrası olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın tam olarak nasıl meydana geldiği ve sürücünün ifadesi doğrultusunda kazanın nedeninin araştırıldığı belirtildi. Ayrıca kazanın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiği ve tanıkların ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading