Yandex Metrica

Sitede Ara

Modifiye edilmiş kaplumbağa tanklarına çelik zırh! Fırtına birliklerine alan sunacak:

Nisan ayı başında Moskova birlikleri ilk kez Ukrayna cephesine kaplumbağa mermisi konuşlandırdı. Şimdi Rus askerleri çelik devlerin yeni bir versiyonunu sergiliyor. Modifiye edilmiş araç, fırtına birliklerine daha fazla alan sunuyor.

Dünya

28.08.2024, 13:04

Basında çıkan bir habere göre, Ukrayna'daki bir Rus saha onarım birimi, bir muharebe tankını personel taşıyıcıya dönüştürdü. Bu, Ukrayna yanlısı Militarnyi portalı tarafından, Rus askerlerinin değiştirilmiş aracı tanıttığı bir videoya atıfta bulunularak bildirildi. Kaydın ne zaman ve nerede çekildiği bilinmiyor.

Soykırımcı İsrail'de UCM paniği! Henüz açıklanmamış karara 'yanlışlıkla' tepki gösterdiler Soykırımcı İsrail'de UCM paniği! Henüz açıklanmamış karara 'yanlışlıkla' tepki gösterdiler Haberi Görüntüle

T-80'E ÇELİK ZIRHLI KORUMA

Sosyal medyada dolaşan klipte, çatısı çelik levhalardan yapılmış derme çatma bir T-80 tankı görülebiliyor. Aracı kamikaze dronelardan korumak için plakaların üzerine metal ızgaralardan oluşan çepeçevre koruma takılmıştır. Görünüşe göre araca daha fazla asker yerleştirmek için topun bulunduğu tank kulesi kaldırıldı. Küvetin tabanı, askerlere göre, mayın patlaması durumunda piyadeleri korumayı amaçlayan kum torbalarıyla kaplı.

Militarnyi, Rusya'nın yeniden yapılanmasının nedeninin zırhlı personel taşıyıcıları ve personel taşıyıcılarındaki yüksek kayıplar olduğunu varsayıyor. Portal ayrıca T-80'in muhtemelen çalışmadan önce hasar gördüğünü ve artık tam olarak çalışır durumda olmadığını da tahmin ediyor. Savaştaki kayıpları görüntü ve videolarla belgeleyen Oryx araştırma platformuna göre, Moskova silahlı kuvvetleri 2022 baharından bu yana Ukrayna'da 4.800'den fazla zırhlı personel taşıyıcı ve personel taşıyıcıyı kaybetti.

Afganistan ile Pakistan arasında sınır çatışması: Ağır silahlar devrede! Afganistan ile Pakistan arasında sınır çatışması: Ağır silahlar devrede! Haberi Görüntüle

KAPLUMBAĞ KABUĞUNA SAKLANDI

Yapısal olarak videoda sunulan araç, ilk kez nisan ayında cephede ortaya çıkan sözde kaplumbağa tanklarının yeni versiyonu olarak sınıflandırılabilir. Kiev'in silahlı kuvvetleri, mühimmat eksikliği nedeniyle başlangıçta kendilerini canavarlara karşı savunmada sorunlar yaşadı.

Ancak yaz başlangıcıyla birlikte, yok edilen kaplumbağa kabuklarını gösteren daha fazla video ortaya çıktı. Haziran ayı ortalarında Ukraynalı askerlerin eline ilk kez yola çıkmaya uygun bir kaplumbağa kabuğu çıktı.

Klipte gösterilen yapıların topçu saldırılarına ve insansız hava aracı saldırılarına karşı tam koruma sağlamadığı gerçeği, diğer şeylerin yanı sıra, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin 46. Hava Tugayı'nın geçen Temmuz ayında çekilen görüntüleri ile de gösteriliyor. Derme çatma çelik tavanlı en az bir Rus paletli aracının yok edilişini görebilirsiniz. Araçta görünür bir tank silahı bulunmuyor. Birime göre, klip Donetsk bölgesindeki Mariinka kasabası yakınlarında çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading