Yandex Metrica

Sitede Ara

Reklam

MOSSAD ajanı Jeffrey Epstein savcıları böyle satın aldı: Bu kız 20 yaşında, çok yaşlı...

MOSSAD ajanı Jeffrey Epstein savcıları böyle satın aldı: Bu kız 20 yaşında, çok yaşlı...

ABD başkanlarını, dolar milyarderi ünlü işadamlarını ve sanat dünyasının bilinen isimlerini 'çocuklara tecavüz ederken' görüntüleyen MOSSAD ajanı Jeffrey Epstein hakkında yeni kayıtlar ortaya çıktı. Epstein'ın çocukları fuhşa teşvik etmekten yargılandığı 2006 yılında Florida'da savcılar tarafından nasıl korunduğunu gösteren büyük jüri kayıtları, siyonist şebekenin Amerikan adalet sisteminin her yanını sardığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Dünya

02.07.2024, 22:23

ABD'de sanat, siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerini pedofil ağına dahil eden MOSSAD ajanı Jeffrey Epstein'ın, 'çocuğa cinsel saldırı' suçundan yargılandığı ilk davada Florida savcılarını satın alarak soruşturmadan çok az bir ceza ile sıyrıldığı ortaya çıktı. 

Epstein'ın ilk kez yargılandığı 2006 yılında Florida'daki mahkeme, deliller ve mağdur ifadeleri doğrultusunda ortaya çıkan suçlar onlarca yıl hapis cezası gerektirmesine rağmen seks tacirini koruyup kolladı. 

Yargıç Luis Degado tarafından yeni yayınlanan büyük jüri tutanakları, pedofil ağını MOSSAD adına Ghislaine Maxwell ile birlikte yöneten Yahudi Epstein'ın delillere rağmen davadan nasıl kurtulduğunu gözler önüne serdi. 

2006 yılında mahkeme jürisi, o dönem 40'lı yaşlarda olan Epstein'ın Palm Beach'teki malikanesinde 14 yaşındaki kızlara nasıl tecavüz ettiğine dair delilleri gördü. 

Ghislaine Maxwell ve Jeffrey Epstein

Mağdurlar, Epstein'a daha fazla kız getirmeleri halinde kendilerine ekstra para ödendiğini ve araç tahsis edildiğini söylüyordu. 

"Palm Beach'te bir erkekle cinsel ilişkiye girdikten sonra 300 dolar aldım" diyen kızlardan birinin annesinin polise başvurmasıyla başlayan soruşturma süreci, Epstein'ın Amerikan yargısı tarafından nasıl koruyup kollandığını da açığa vurdu. 

ABD'de Filistinli aileye saldırı: 3 ve 6 yaşlarındaki çocukları boğmaya çalıştı ABD'de Filistinli aileye saldırı: 3 ve 6 yaşlarındaki çocukları boğmaya... Haberi Görüntüle

ARKADAŞ BAŞINA 200 DOLAR EK ÖDEME 

Dedektif Joe Recarey'e ifade veren kızlardan biri, başka arkadaşlarını da Epstein'a getirmesi halinde 200 dolar daha ödeme sözü aldığını ve kendisine "Ne kadar genç olursa o kadar iyi olur" denildiğini anlattı. 

Mağdur kız, para vaadine kanarak yakın arkadaşlarından oluşan ve çoğunluğu 14-15 yaşlarında olan 6 çocuk getirdi. Kızlardan sadece biri 20 yaşındaydı. Epstein, bu kızı 'çok yaşlı' olduğu gerekçesiyle istemedi. 

Mağdur ifadelerini Florida'daki büyük jüriye anlatan Dedektif Recarey, "Kızlara, müşterilere üstsüz şekilde masaj yapmaları gerektiği söyleniyordu. Bu sırada olası dokunmalara da müsaade etmeleri istenmişti" dedi. 

Husilerden Kızıldeniz iddiası: 'ABD'ye ait bir uçak gemisini vurduk' Husilerden Kızıldeniz iddiası: 'ABD'ye ait bir uçak gemisini vurduk' Haberi Görüntüle

SADECE EV HAPSİ VERDİLER, SERBESTÇE DOLAŞTI

Kayıtlara göre bir başka kız, 2000'li yılların başında Epstein'ın evine yüzlerce kez gittiğini ve Epstein'ın kendisine tecavüz ettikten sonra kendisine 1000 dolar ödediğini söylüyordu. 

Amerika'daki Yahudi şebekesinin desteğini alan Epstein, tüm bu kanıtlara rağmen 2008 yılında Florida savcılarıyla bir anlaşma yaparak uzun bir hapis cezasından kurtuldu. 

Epstein, 18 yaşından küçük yalnızca bir kişiyi fuhuşa teşvik etme ve seks ticaretine aracılık etme suçunu kabul etti ve mahkeme kendisine sadece bir buçuk yıl hapis cezası verdi. 

Jeffrey Epstein

Epstein 'cinsel suçlu' olarak kayıt altına alınıp bir yıl ev hapsi cezasına çarptırıldı; ancak mahkeme kendisine 'çalışma izni' verdiği için evde kalmasına bile gerek yoktu. Pedofil sapık, çoğu günler ofisine gidiyor ve faaliyetlerini aralıksız sürdürüyordu. 

ABD, bu tartışmayı bekliyor! Biden ile Trump kozlarını TV'de paylaşacak: Yepyeni kurallar var ABD, bu tartışmayı bekliyor! Biden ile Trump kozlarını TV'de paylaşacak:... Haberi Görüntüle

KRISCHER VE BELOHLAVEK, SAPIĞI BÖYLE KORUDU

Mağdurların avukatı Brad Edwards, o dönem Florida Eyalet Başsavcısı olarak görev yapan Barry Krischer ile davanın savcısı Lanna Belohlavek'in Epstein'ı korumak için kızları 'fahişe', 'uyuşturucu bağımlısı', 'hırsız' ve 'yalancı' olarak gösterdiğini belirtiyor. 

Başsavcı Barry Krischer, Palm Beach polisinin güçlü politik bağlantıları olan Epstein'ın tutuklamasına izin vermemek için davayı 'büyük jüriye sunma' gibi alışılmadık bir adım attı. Savcı Belohlavek ise Epstein tarafından seks amaçlı kullanılan kızları, 'parçalanmış ailelerden gelen duygusuz çocuklar' olarak resmetti.  

Barry Krischer ve Lanna Belohlavek

Florida büyük jürisine 2006-2008 yılları arasında sunulan deliller pazartesi günü erişime açıldı. Ancak Epstein'ı koruyan güçlerin Amerikan adliyesinde nasıl cirit attığını gösteren ilginç bir gerçek daha ortaya çıktı. 

Mağdur ifadelerine ilişkin ses kayıtlarının yazılı dökümleri olmasına rağmen dosyada ses kayıtlarının kendisi yoktu. Üstelik savcı Belohlavek'in jüri önünde tam olarak ne söylediğini gösteren kayıt da kayıp. Dosyada, davayı özetleyen kapanış beyanı ve büyük jürinin en nihayet neye karar verdiğine ilişkin bir belge de yok. 

2018 yılında hayatını kaybeden Dedektif Joe Recarey, ölmeden önce Herald Tribune gazetesine verrdiği bir röportajda, eyalet savcısının davayı ele alış biçiminden ötürü hayal kırıklığına uğradığını belirtmiş, Krischer ve Belohlavek'in kızları itibarsızlaştırmak için büyük çaba sarf ettiğini, mağdurların hikayelerini destekleyen telefon kayıtlarının jüriye sunulmadığını söylemişti. 

İki denizaltı torpido saldırısı düzenledi: NATO kıyıları tehlikede: Savaş provası İki denizaltı torpido saldırısı düzenledi: NATO kıyıları tehlikede: Savaş provası Haberi Görüntüle

DÖNEMİN BAŞSAVCISI, YAHUDİ ÖRGÜTTEN ÖDÜL ALIYOR

Sadece 1,5 yıl ceza alarak çocuklara taciz-tecavüz soruşturmasından 'yırtan' MOSSAD ajanı Jeffrey Epstein, Palm Beach'teki maliknesinde, New York'taki şatosunda, New Mexico ve Paris'teki evlerinde, özellikle de St. Thomas kıyılarındaki izole adasında kadınlara saldırmaya ve çocuklara tacizde bulunmaya devam etti. 

2019 yılında seks ticareti suçlamasıyla tekrar tutuklanan ve Manhattan'da hapse atılan Epstein, bir ay sonra hücresinde ölü bulundu. 66 yaşındaki Epstein'ın kendini asarak intihar ettiği öne sürülüyor.

Barry Krischer ve Lanna Belohlavek

Epstein'ı 2006-2008 dönemindeki soruşturmada koruyup kollayan başsavcı Barry Krischer, sonraki yıllarda Yahudi lobi örgütü ADL'den (Anti Defamation League) ödül aldı.

Suç ortağı 63 yaşındaki Ghislaine Maxwell ise 2020 yılında seks ticareti soruşturmasında hüküm giydi. Kıdemli MOSSAD şeflerinden Robert Maxwell'in kızı, İngiliz vatandaşı Ghislaine Maxwell, Florida'da kadın mahkûmlara yönelik tasarlanmış Correctional Institution-Tallahassee's'te cezasını çekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading