Yandex Metrica

MSN nostaljisi geri dönüyor! Instagram ve Spotify'dan dev iş birliği kullanıcıları heyecanlandırdı!

MSN nostaljisi geri dönüyor! Instagram ve Spotify'dan dev iş birliği kullanıcıları heyecanlandırdı!

Dünyada milyarlarca kullanıcısı bulunan ünlü müzik platformu Spotify ve ve sosyal medya platformu Instagram dev işbirliği için büyük bir adım attı. İki şirkette şarkıları gerçek zamanlı olarak paylaşmalarını sağlayacakları yeni bir özellik için adım attıklarını duyurdu.

Dünya

28.08.2024, 17:17

Ünlü müzik platformi Spotify ve sosyal medya platformu Instagram işbirliği yaparak yeni bir adım atmaya hazırlanıyor.  Milyarlarca kullanıcısı bulunan dev platformun Spotifty hesaplarını Instagram'a bağlayarak çalan şarkılarını otomatik olarak paylaşabilecekler. 

Katliama giderken yere çakıldı! İsrail helikopteri Gazze’de düştü: Ölü ve yaralılar var Katliama giderken yere çakıldı! İsrail helikopteri Gazze’de düştü: Ölü ve... Haberi Görüntüle

OTOMATİK MÜZİK PAYLAŞIM ÖZELLİĞİ GELİYOR

Yeni özellik diğer kullanıcılar tarafından DM sekmesinden ve profil sayfasından görülebilecek. Kullanıcılar şuan için Instagram'da manuel olarak paylaşım yaparken, bu özellik sayesinde kolaylıkla müziklerini sürekli olarak paylaşıma açık tutabilecekler. 

Alessandro Paluzzi tarafından keşfedilen yeni özelliğe ilişkin ise, "sürekli olarak ne dinlediklerini paylaşabilecekleri" ve "istendiğinde paylaşımı durdurabilecekleri" şeklinde açıklama yaparak detaylarını anlattı. 

Türkiye'nin BRICS adımı ABD'yi rahatsız etti: ABD basınında dikkat çeken haber: Ankara'nın NATO'daki rolü inceleme altında Türkiye'nin BRICS adımı ABD'yi rahatsız etti: ABD basınında dikkat çeken... Haberi Görüntüle

MSN NOSTALJİSİNE GERİ DÖNÜLÜYOR

Resmi olarak kullanımı sunulan özelliğin yakın zamanda duyurulması beklenirken yeni özelliğin Microsoft Messenger (MSN) kullanıcılarının geçmişte otomatik olarak paylaşmasına benzetildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading