Mutant Buzağı çiftlik sahiplerini şaşkına çevirdi: 400 Milyonda bir gören olay

Mutant Buzağı çiftlik sahiplerini şaşkına çevirdi: 400 Milyonda bir gören olay

ABD’de sıra dışı bir olay yaşandı. Bir çiftlikte İki kafalı, 4 gözlü, 4 kulaklı, 2 burunlu ve 2 ağızlı bir mutant buzağı doğdu. Bu nadir olay 400 milyonda bir gerçekleşti.         

Dünya

05.10.2024, 11:13

ABD'nin Kentucky eyaletindeki bir çiftlikte iki kafalı ve çok sayıda deformasyonla doğan mutant buzağı, 400 milyonda bir görülen bir olay yaşandı. ABD'nin Kentucky eyaletinin, Edmonson County'deki Tarter ailesinin çiftliğinde gerçekleşen tuhaf doğum tüm aileyi şaşkına çevirdi.

KISA BİR KUYRUĞU VARDI

Tarım öğrencisi olan 20 yaşındaki Cassie Tarter, buzağıyı, “2 kafası, 4 kulağı, 4 gözü, 2 burnu, 2 ağzı ve 2 dili vardı. Çok kısa sırtlıydı ama omurgası da göğüs boşluğuna doğru ters dönmüştü. Arka bacakları deforme olmuştu ve çok kısa bir kuyruğu vardı.” dedi.

400 MİLYON'DA BİR GÖRÜLEN OLAY 

Doğumun son derece nadir olduğunu ve kendisine bunun 400 milyonda bir ihtimal olduğunun söyleyen, Tarter, ‘’İki başlı buzağı canlı doğmasına rağmen, ağızlarından birinde yarık damak, bacaklarında artrogripozis ve gelişmemiş rektum gibi önemli sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kaldı. Bu sorunlara rağmen anne ineğin durumu iyi. Ne yazık ki buzağının yaşamı kısa sürdü, ancak kısa süreli varlığı Cassie ve Western Kentucky Üniversitesi'ndeki sınıf arkadaşları üzerinde derin bir etki oluşturdu.’’ dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading