Yandex Metrica

NASA'dan büyük skandal! Uzaya gönderilen astronotlar gemide mahsur kaldı!

NASA'dan büyük skandal! Uzaya gönderilen astronotlar gemide mahsur kaldı!

NASA'nın Boeing Starliner aracıyla uzaya gönderdiği iki astronotu uzaya gönderildi. Uzaya gönderilen astronotların 8 gün uzayda kalması planlanırken bir aydır uzayda oldukları duyuruldu. Gemideki arızalar nedeniyle dünyaya gelemeyen astronotlar için NASA çözüm arıyor.

Dünya

23.06.2024, 10:18

NASA'nın 2 Temmuz'da dünyaya dönmesini planladığı Boeing Starliner ile gönderdiği 2 astronotunun uzayda mahsur kaldığını duyurdu. 26 Haziran'da dünyaya gelmelerini planlayan NASA, Starliner ile gönderdiği astornotlarını 2 Temmuz'da dünyaya dönmesi için çalışmalar yaptığını ancak bu çalışmalarında sonuçsuz kaldığını açıkladı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut durumun kızışacak Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut... Haberi Görüntüle

UZAYDA MAHSUR KALDILAR

NASA'nın Butch Wilmore ve Suni Williams isimli astonotlarının Uluslararası Uzay İstasyonu'ba gönderildikleri ve 5 Haziran'dan bu yana istasyonda kaldıkları öğrenildi.  Boeing'in Starliner'i fırlatırken herhangi bir sorun oluşmadığı, 28 reaksiyon kontrol sistemleriniden 5'inde sorun oluştuğu ancak 4'ünün yeniden takviye edildiği öğrenildi. 

2,3 milyar dolarlık yeni silah paketi! Pentagon son kozunu oynadı: Kırım'ı yok edin! 2,3 milyar dolarlık yeni silah paketi! Pentagon son kozunu oynadı:... Haberi Görüntüle

BİRÇOK SORUNLA KARŞI KARŞIYALAR

Astronotlar Starliner'de helyum sızıntısı tespit ettikleri ancak ciddi bir sorun teşkil etmeyeceğini düşünmüş, Until Launch Alliance Atlas V adlı kapsülün roketten fırlatılmasının ardından sorunlar başgösterdi. 

Uzayda bir hafta kalacak olan 2 astronotun sorunları detaylıca inceleyecekleri ve Elon Musk'ın şirketi tarafından uzaya gönderilen Crew Dragon kapsülü mürettebatı ile birlikte oldukları belirtildi. 

Son dakika... Bolivya'da darbe! Cuntacı general kendi askerleri tarafından tutuklanarak polise teslim edildi Son dakika... Bolivya'da darbe! Cuntacı general kendi askerleri tarafından tutuklanarak... Haberi Görüntüle

NASA'DAN AÇIKLAMA

NASA'daki yetkililer ise astronotların kaynaklarının yeterli olduğunu belirterek, "İstasyonda bol miktarda kaynak bulunduğundan ve istasyonun programı Ağustos ortasına kadar nispeten müsait olduğundan mürettebatın istasyondan ayrılmak için zaman sıkıntısı yok" duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading