Yandex Metrica

Neden mi boykot? Siyonistler katliamı Pepsi ile kutladı!

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail'e 7 Ekim'den bu yana destek veren Pepsi Siyonistlerin kutlamalarında da yer aldı. Refah katliamı sonrası siyonistler İsrail'e milyar dolarlık bağış yapan Pepsi-Cola ile kutlama yaptı.

Dünya

20.06.2024, 13:38

Katil İsrail'e dünya genelinde Müslümanlarla birlikte insani duyarlılığı bulananlar tarafından boykot darbesi vurulurken; hala boykotu önemsiz görenlerin düşüncelerini tersine çevirecek bir video ortaya çıktı.

Soykırımda insanlık sınırı aşıldı! İsrail'in yaralı sivile uyguladığı işkence kan dondurdu! Soykırımda insanlık sınırı aşıldı! İsrail'in yaralı sivile uyguladığı işkence kan... Haberi Görüntüle

PEPSİLİ KUTLAMA

Katliam ortağı Pepsi'nin İsrail'e yeni desteği yerleşimci teröristler tarafından sevinçle karşılandı.

İsrail’in geçtiğimiz yılın Ekim ayında Filistin’e yönelik başlattığı katliam, pek çok ekonomik dengenin de değişmesine neden oldu. Dünya çapında insanlar, katliamları durdurmak için çeşitli eylemler yaparken, İsrail’i destekleyen küresel gıda ve giyim markaları da protesto edilerek, satın alınmıyor.

Ortodoks Yahudiler İsrail polisi ile çatıştı: 'Düşman ordusunda askerlik yapmayız' Ortodoks Yahudiler İsrail polisi ile çatıştı: 'Düşman ordusunda askerlik yapmayız' Haberi Görüntüle

KATLİAMI İŞTE BÖYLE KUTLADILAR

Boykotla ekonomik anlamda zarara uğrasalar da Pepsi'nin İsrail'e yeni yardımı gecikmedi. Refah katliamı sonrası gelen yardım haberini İsrailli yerleşimci teröristler Pepsi dansı yaparak kutladı.

Habere Tepki Ver

3

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading