Sitede Ara

Netanyahu emri ABD'den verdi: İsrail'in soykırımcı yetkilileri Beyrut'taki saldırıyı komuta merkezinde izledi

Netanyahu emri ABD'den verdi: İsrail'in soykırımcı yetkilileri Beyrut'taki saldırıyı komuta merkezinde izledi

Siyonist katil devlet İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Dahiyeh semtine hava saldırısı düzenledi. Bombardıman sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirilirken, saldırının ana hedefinde Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın olduğu aktarıldı. Terör devleti İsrail'in eli kanlı katilleri olan Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hava Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tomer Bar ve üst düzey İsrail Hava Kuvvetleri (IAF) yetkilileri ise kanlı saldırıyı IAF komuta ve kontrol merkezinde izledi.

Dünya

28.09.2024, 02:13

ABD'nin New York kentindeki BM Genel Kurulu toplantısına katılan terör devleti İsrail'in soykırımcı Başbakanı Binyamin Netanyahu, Genel Kurula hitabının ardından Beyrut'taki saldırının emrini verdiği ortaya çıktı. Netanyahu'nun emrinin ardından İsrail'deki soykırımcı yetkililer komuta merkezinden saldırı anını takip etti. 

İşgalci İsrail ordusuna ait savaş uçakları bugün Beyrut'un güneyinde 'Hizbullah'ın kalbi' olarak nitelendirilen yerleşim alanını bombaladı. Dahiye bölgesindeki saldırı sonucu çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirilirken, başkentteki hastanelerden vatandaşlara acil kan bağışı çağrılarının yapıldığı ifade edildi.

İşgalci İsrail'in saldırısının hedefinde Hizbullah lideri Hasan Nasrallah olduğu bildirilirken, İran medyasından yapılan açıklamada Nasrallah'ın hayatta olduğu kaydedildi. Terör devleti İsrail'in eli kanlı katilleri ise bu saldırıyı işgal ordusuna ait komuta kontrol merkezinden takip etti.

Üç ülkeden ortak açıklama! İsrail ve Hizbullah'a ateşkes çağrısı Üç ülkeden ortak açıklama! İsrail ve Hizbullah'a ateşkes çağrısı Haberi Görüntüle

KATLİAMI KOMUTA MERKEZİNDEN İZLEDİLER

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tomer Bar ve üst düzey İsrail Hava Kuvvetleri (IAF) yetkilileri, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlenen saldırıyı takip etmek için IAF komuta ve kontrol merkezini ziyaret etti.

Schengen askıya alınıyor! Sınırlar kapatılacak: İşte etkilenecek ülkeler Schengen askıya alınıyor! Sınırlar kapatılacak: İşte etkilenecek ülkeler Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN LÜBNAN'A ŞİDDETLENEN SALDIRILARINDA 773 KİŞİ ÖLDÜ

Hizbullah'la 8 Ekim'den beri çatışmalara devam eden İsrail ordusu, 23 Eylül'de Lübnan'ın güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi. Lübnan makamlarına göre, şiddetlenen hava saldırılarında en az 773 kişi ölürken, bombardıman nedeniyle ülke içerisinde 150 bine yakın kişi yerinden oldu.

Hizbullah ise İsrail ordusu tarafından ülkenin güney ve doğu bölgelerine yönelik devam eden yoğun bombardımana karşı füzeli saldırılarla karşılık veriyor. İsrail tarafında çoğunlukla ordu üslerini hedef alan bu saldırılarda büyük bir hasar açıklanmadı. Ülkenin güney kesimlerinden başkent Beyrut ve kuzeye göç dalgası devam ederken, Suriye'ye göç edenlerin de olduğu belirtiliyor.

Müslüman seçmenler ABD seçimlerine damga vuracak! Gazze'ye destek veren Jill Stein son anketlere damga vurdu Müslüman seçmenler ABD seçimlerine damga vuracak! Gazze'ye destek veren Jill... Haberi Görüntüle

NETANYAHU EMRİ ABD'DEN VERDİ

Terör devletinin Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından Lübnan'ın başkenti Beyrut'a saldırı emrini verdi. Netanyahu'nun o sırada çekilen fotoğrafı yayınlandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading