Yandex Metrica

Netanyahu'dan Gazze itirafı: Soykırımı sürdüreceğinin sinyalini verdi

Netanyahu'dan Gazze itirafı: Soykırımı sürdüreceğinin sinyalini verdi

Gazze Şeridi'nde soykırımı ABD desteğiyle sürdüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ateşkese ilişkin asıl niyetini belli etti. Netanyahu, esir takasından sonra soykırıma devam edeceklerinin sinyalini verdi.  

Dünya

24.06.2024, 10:53

ABD ve Avrupa ülkelerinden gördüğü destekle Gazze Şeridi'nde soykırımı sürdüren İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, yeni bir 'ateşkes' açıklaması yaptı. 

Gazze'de kalıcı bir ateşkese niyeti olmadığının sinyalini veren Netanyahu, Refah saldırılarının ardından orduyu Lübnan sınırına yığacağını söyledi. 

Joe Biden'a canlı yayın tuzağı: ABD medyası veto etti! Adaylıktan çekil sesleri yükseliyor Joe Biden'a canlı yayın tuzağı: ABD medyası veto etti! Adaylıktan... Haberi Görüntüle

"ESİR TAKASININ ARDINDAN KATLİAMA DEVAM" SİNYALİ

Gazze Şeridi'ndeki asıl niyetini belli eden soykırımcı Netanyahu, kalıcı bir ateşkesi kabul etmeyeceğini ve kısmi bir ateşkes sonrası esirleri teslim aldıktan sonra katliamlarını sürdüreceğini itiraf etti. 

İsrail merkezli Kanal 14'e konuşan Netanyahu yaptığı açıklamada şu ifadedelerde bulundu:

"Tutukluların bir kısmının kurtarılması konusunda Hamas'la yalnızca kısmi bir anlaşmaya varmaya hazırım ve bu bir sır değil, ancak ateşkesten sonra hedeflerine ulaşmak için savaşı yeniden başlatacağız."

Asya'yı ateşe verdi! İki Kore savaşın eşiğinde: Tüm kırmızı çizgiler geçildi Asya'yı ateşe verdi! İki Kore savaşın eşiğinde: Tüm kırmızı çizgiler... Haberi Görüntüle

BAŞARISIZLIK İTİRAFI: "GAZZE'YE YERLEŞİM GERÇEKÇİ DEĞİL"

Netanyahu, Filistinli mücahitlere karşı başarısızlığını kabul ettiğine dair işaretler de verdi. 

Gazze'ye yerleşimin "gerçekçi olmadığını" belirten Netanyahu, bunun savaş hedeflerine hizmet etmeyeceğini iddia etti. 

Görenler gözlerine inanamıyor: 1500 yıllık kutsal emanet kutusu keşfedildi: İçinde benzersiz bir parça var Görenler gözlerine inanamıyor: 1500 yıllık kutsal emanet kutusu keşfedildi: İçinde... Haberi Görüntüle

"GAZZE'Yİ KİM YÖNETECEK?" SORUSU

Hamas'tan sonra Gazze'yi kimin yöneteceği sorusuna cevap veren soykırımcı başbakan Netanyahu, IDF'nin kendisine 5 ay önce yerel aşiretleri kullanarak Gazze Şeridi'ni yönetmek için çeşitli çalışmalar yapıldığını söyledi. Netanyahu, “Şimdi bana başka bir plan getirdiler, biz de onu çalışıyoruz. İşe yarasın diye ayrıntıya girmeyeceğim.” diye konuştu.

Kremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesine dair açıklama: 'Tüm önemli ve hassas konular ele alınacak' Kremlin'den Erdoğan-Putin görüşmesine dair açıklama: 'Tüm önemli ve hassas konular... Haberi Görüntüle

KUZEYE ÇEKİLECEKLER

Hamas'a yönelik yoğun çatışmaların bitmek üzere olduğunu açıklayan Netanyahu, Gazze'deki saldırıların şu anki aşamasından sonra daha fazla İsrail askerinin kuzeye doğru çekileceklerini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading