Sitede Ara

Netanyahu'dan Trump'a rest! Daha seçilmeden çizgiyi çekti

Netanyahu'dan Trump'a rest! Daha seçilmeden çizgiyi çekti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkan adayı Donald Trump ile gerçekleştirdiği görüşmede, İsrail'in kararlarını ulusal çıkarlarına göre alacağını vurguladı.

Dünya

20.10.2024, 18:26

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkan adayı Donald Trump ile stratejik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında İsrail Başbakanlık Ofisi’nden yapılan açıklamada, Netanyahu’nun İsrail'in, ABD'nin gündeme getirdiği konuları dikkate almakla birlikte nihai kararlarını ulusal çıkarları doğrultusunda vereceğini bir kez daha ifade ettiği belirtildi.

Türk Dışişleri'nden tüm devletlere çağrı: BM gözlem noktasında bu kez kimyasal silah kullandılar Türk Dışişleri'nden tüm devletlere çağrı: BM gözlem noktasında bu kez... Haberi Görüntüle

TRUMP'IN SEÇİLMESİ DURUMUNDA, ÖNCEDEN ÇİZGİYİ ÇEKTİ

Başbakanlık Ofisi'nin açıklamasında, "Başbakan Netanyahu, kamuoyuna daha önce de söylediği gibi, İsrail’in ABD yönetimiyle yakın işbirliği içinde çalıştığını, fakat ülkenin güvenliği ve çıkarları doğrultusunda bağımsız kararlar alacağını vurguladı." ifadesine yer verildi. İsrail'in ABD ile olan stratejik ortaklığının altı çizilirken, ülkenin özellikle güvenlik ve dış politika kararlarında kendi ulusal çıkarlarına öncelik vereceği açıkça belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading