Nike'tan skandal reklam filmi! O ifadelerin geçtiği şarkıyı kullandılar

Nike'tan skandal reklam filmi! O ifadelerin geçtiği şarkıyı kullandılar

Dünyaca ünlü spor giyim ve aksesuar markası Nike, yeni reklam filminde bir skandala imza attı. Marka, reklam filminde "Londra'dan Kürdistan'a. Altınımı bir Kürt anne gibi takmayı seviyorum." cümlesinin geçtiği şarkıyı kullandı.

Dünya

07.07.2024, 01:17

ABD merkezli spor giyim ve aksesuar markası Nike, skandal bir reklam filmi yayınladı. Yeni reklam filminde "Gold" isimli şarkı kullanıldı. 

Instagram hesabından paylaşılan reklam filminde "Nike Air. Şampiyon sporcuların tam özelliklerine göre tasarlandı. Nike Air'i deneyimlemek için bio’daki bağlantıya tıkla." ifadeleri var. Reklam filmi ise Nike'ın 10 milyonu aşkın kullanıcının takip ettiği X hesabından paylaşıldı.

Son Dakika... Soykırımcı İsrail, Beyrut'u bir kez daha vurdu! Son Dakika... Soykırımcı İsrail, Beyrut'u bir kez daha vurdu! Haberi Görüntüle

SKANDAL İFADELER

Reklam filminde "London to Kurdistan. I like to wear my gold, like a Kurdish mum." yani "Londra'dan Kürdistan'a. Altınımı bir Kürt anne gibi takmayı seviyorum." ifadeleri yer alıyor. Şarkının orijinal klibinde, bir kuyumcuda altın alışverişi sırasında çekilen sahneler yer alıyor.

Şarkı, 28 Haziran 2023’te DJ Conducta işbirliğiye yayınlanmıştı. Klip YouTube ve TikTok’ta yüz binlerce kez görüntülendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading