Yandex Metrica

Sitede Ara

Nusret, Yunan adası Mikonos'ta süper lüks villaya 3 milyon avro harcadı: Atina bu görüntüleri konuşuyor

Nusr-Et adında restoranlar zincirinin sahibi Nusret Gökçe, Yunanistan kontrolündeki Mikonos adasında satın aldığı evi süper lüks bir villaya dönüştürdü. Yunan basını Nusret'in 3 milyon avroluk konutunu konuşuyor. 

Dünya

20.07.2024, 22:52

Tüm dünyada 'Salt Bae' olarak bilinen ünlü şef Nusret Gökçe, Yunanistan kontrolündeki adalardan Mikonos'ta 3 milyon avroya rüya gibi bir villa inşa ettirdi. 

Atinalı bir işadamına ait eski yapıyı 2,1 milyon avroya satın aldıktan sonra villanın tepeden tırnağa yenilenmesi için yaklaşık 1 miyon avro daha harcayan Nusret, konuklarını bu süper lüks konutta ağırlayacak. 

Nusret'in Mikonos'taki evi

Nusr-Et Restorant zincirinin sahibi Nusret Gökçe, Yunan basınındaki habere göre, Mikonos'ta edindiği villanın yeni baştan oluşturulması için AREA Arch adında bir mimarlık firmasıyla çalıştı. Tamamı Yunan mimarlar tarafından çizilen planlar villaya kısa sürede uygulandı. 

Mikonos yerel mimarisini korumaya özen gösteren tasarım sonrası çalışmaların tamamlanmasının ardından ortaya, estetik olarak son derece zarif bir yapı çıktı. 

Libya'nın doğusundaki hükümetten petrol kararı! Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'den tepki Libya'nın doğusundaki hükümetten petrol kararı! Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid... Haberi Görüntüle

KONUKLAR İÇİN 3 AYRI MİSAFİRHANE 

Nusret, her katına birer şömine koydurduğu villada hiçbir masraftan kaçınmadı. Yemek odasına doğrudan bağlanan mutfak, geniş oturma odaları, yatak odaları ve süper lüks banyolarla süslenen yapıya, Nusret'in dostlarının ikameti için 3 ayrı bölüm de eklendi. 

3 ayrı çift, bağımsız girişlerden Nusret'in villasına dahil olabiliyor. Rezidans çevresinde geniş teraslar, yemyeşil bitki örtüsü, akşam saatlerinde atmosferik aydınlatma ve tam donanımlı modern bir spor-egzersiz alanı bulunuyor. 

Yunan basını, ağırlığı 20 kilogramdan fazla Mikonos taşını Nusret'in gittiği her yere götürdüğünü ileri sürüyor. Nusret bu taşla şınav, squat, göğüs presi çalışıyor. 

Evin geri kalan kısmında pergolaların binayı çevrelediği, begonvil ve geleneksel sazlarla kaplandığı görülüyor. 

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u üretmeliyiz! Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Kim Jong-Un: Daha fazla intihar drone'u... Haberi Görüntüle

2018'DE MİKONOS'A RESTORAN AÇMIŞTI 

Villa tabanı 180 metrekare genişliğe sahip olmasına rağmen oldukça etkileyici biçimde donatıldı. Nusret'in Mikonos'un üst kısımlarında bir tepede bulunan bu evi satın almayı 2 yıl önce kafasına koyduğu ve 2,1 milyon avro ödeyerek bu hayaline kavuştuğu belirtiliyor. 

Mikonos'a yerleşik emlak uzmanları bu kadar büyük parayla adanın herhangi bir yerinde havuzlu ve modern bir villanın satın alınabileceğini ancak Nusret'in eski bir evi alarak bunu yenilemeyi tercih ettiğini belirtiyor. 

Nusret Gökçe, Mikonos adasında 2018'de bir restoran açmıştı. Satın aldığı ev ise restoranına 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Yunan Protothema gazetesi, 'Salt Bae' Nusret'in Mikonos'taki başarısını şöyle anlatıyor:

"Mikonos'taki Nusr-Et restoranı 2018 yazında kapılarını açtı ve kısa sürede benzersiz bir mutfak deneyimi arayanların en çok aranan destinasyonlarından biri haline geldi. 

Ege Denizi'nin muhteşem manzarasına sahip birinci sınıf bir konumda yer alan restoran, yalnızca kaliteli yemekler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda etkileyici çevreyi Salt Bae'nin etini servis etme sanatıyla birleştiren genel bir deneyim sunuyor.

Nusr-Et'in Mikonos'taki başarısı birçok faktöre bağlıdır. Birincisi, Nusret'in bir et gurusu olarak şöhreti ve küresel tanınırlığı, ünlülerden iş adamlarına, en iyiyi arayan uluslararası turistlere kadar seçkin bir müşteri kitlesinin ilgisini çekti." 

Nusret'in Mikonos'taki süper lüks villası

"İkincisi, personelin mükemmel hizmet sunmaya olan bağlılığı ve kullanılan ürünlerin kalitesi, restoranı önde gelen bir destinasyon haline getirmiştir. 

Salt Bae'nin kendine özgü tuzlama ve servis tarzını da içeren eşsiz deneyimi, birçok turistin yakından tatmak ve sosyal medyaya yüklemek üzere görüntü çekmek istediği bir ortam haline dönüştü. Ancak Nusret iş uygulamaları nedeniyle de pek çok eleştiriye maruz kalıyor.

En sık yapılan eleştirilerden biri menünün aşırı yüksek fiyatlarıyla ilgilidir. Pek çok müşteri, Mikonos gibi bir destinasyon için bile fiyatların aşırı olduğunu belirterek, fahiş ücretlerden duydukları hoşnutsuzluğu dile getiriyor."

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading