O havayolu şirketi Beyrut ve Erbil seferlerini askıya aldı

O havayolu şirketi Beyrut ve Erbil seferlerini askıya aldı

SunExpress, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları ve güvenlik gerekçeleri nedeniyle Beyrut ve Erbil seferlerini 17 Aralık’a kadar askıya aldığını duyurdu.

Dünya

16.10.2024, 18:26

İsrail’in Lübnan’a yönelik devam eden saldırıları, bölgedeki havayolu ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Türk-Alman ortaklığıyla faaliyet gösteren SunExpress, güvenlik endişeleri nedeniyle Beyrut ve Erbil seferlerini geçici olarak durdurma kararı aldı. Şirket, 17 Aralık 2024 tarihine kadar bu bölgelere olan uçuşların askıya alındığını duyurdu.

Korkunç tekne faciası! 150 kişi kayıp, kurtarma çalışmaları sürüyor Korkunç tekne faciası! 150 kişi kayıp, kurtarma çalışmaları sürüyor Haberi Görüntüle

TEL AVİV SEFERLERİ DAHA ÖNCE İPTAL EDİLMİŞTİ

SunExpress, daha önce de İsrail'in Tel Aviv kentine gerçekleştirdiği uçuşları güvenlik kaygıları nedeniyle durdurmuştu. Şirketin aldığı bu yeni kararla birlikte, Lübnan ve Irak'ın önemli şehirlerine olan uçuşlar da geçici olarak iptal edilmş oldu.

Terör devleti İsrail Beyrut'un merkezini bombaladı: Ölü ve yaralılar var Terör devleti İsrail Beyrut'un merkezini bombaladı: Ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

BÖLLGEDEKİ GÜVENLİK ENDİŞLERİ HAVAYOLU ŞİRKETLERİNİ ETKİLİYOR

İsrail'in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırlıarı, bölgede seyahat güvenliğini ciddi şekilde tehdit ederken, birçok yerli ve yabancı havayolu şirketi de benzer önlemler alıyor. SunExpress’in yanı sıra, bölgedeki diğer havayolu firmaları da Ürdün, Lübnan ve Irak seferlerini askıya alarak yolcularının güvenliğini ön planda tutuyor.

Bölgedeki gelişmelere göre, SunExpress’in uçuş planlarında yeni düzenlemeler yapabileceği belirtiliyor. Ylcular, güncel sefer bilgileri için havayolu şirketinin resmi kanallarını takip edebileckeller.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading