Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik birinden hamile kaldı!

Öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmenin görüntüsü ortaya çıktı: Üstelik birinden hamile kaldı!

İngiltere 'öğrencileriyle cinsel ilişki yaşayan öğretmen' skandallarıyla çalkalanıyor. 15 yaşındaki iki öğrencisini taciz eden 30 yaşındaki matematik öğretmeni Rebecca Joynes, bu ilişkilerin birinden hamile kaldı. Hakkında açılan ilk soruşturmayla mesleğini kaybeden ve 18 yaşından küçüklerin yanına yaklaşması yasaklanan Joynes, buna rağmen yine küçük bir çocuğu tacize devam etti. 

Dünya

06.07.2024, 08:08

İngiliz basını, öğrencileriyle cinsel ilişkiye giren öğretmen haberleriyle çalkalanıyor. Manchester kentindeki bir lisede matematik öğretmeni Rebecca Joynes, iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekten dolayı yargılandığı 'pedofil' davasında 6,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Öğrencileri tarafından 'Bunda Becky' lakabıyla çağrılan 30 yaşındaki Rebecca Joynes, cinsel ilişki yaşadığı öğrencilerinden birine 345 sterlinlik Gucci marka kemer satın alırken mağazadaki güvenlik kamerasına yakalanmıştı. 

Joynes'in, taciz ettiği ilk öğrenciye "Kimse sakın bunu öğrenmesin" dediği, ancak 15 yaşındaki öğrencinin yaşadığı olayı hemen Snapchat'ten bir arkadaşına anlatarak matematik öğretmeninin fotoğraflarını gizlice çekip gönderdiği anlaşıldı. 

Rebecca Joynes

Okul sonrası öğrencisiyle bir buluşma daha ayarlayan Joynes, dava tutanaklarında 'Boy A' koduyla yer verilen genci önce Trafford Centre'deki bir mağazaya götürüp ona pahalı bir kemer aldı; daha sonra beyaz Audi arabasıyla onu Salford Quays'teki evine götürerek iki kez seks yaptı. 

MİT peşlerini bırakmıyor: Suriye'de Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunan bir kişi daha yakalandı MİT peşlerini bırakmıyor: Suriye'de Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunan bir... Haberi Görüntüle

SKANDAL 3 YIL ÖNCE ORTAYA ÇIKTI

2021 yılında gerçekleşen bu ilişki okulda kısa sürede yayılınca Joynes gözaltına alındı, işinden uzaklaştırıldı; 18 yaşın altındaki çocuklarla görüşmesi yasaklanırken, genç öğretmen kefaletle serbest bırakıldı. 

Ancak rahat durmayan Rebecca, sonraki günlerde 15 yaşında başka bir çocukla cinsel ilişki yaşamaya başladı. 'Boy B' olarak adlandırılan gençten hamile kalan Rebecca Joynes, çocuk sevgilisine 'en iyi baba' sözcükleriyle süslenmiş bir bebek bezi hediye etti. 

Bu öğrenciyle girdiği ilişkilerden biri sonrası çocuğun annesi, evladının boynunda ısırık izi fark edince her şey ortaya çıktı. Olay polise intikal etti ve Joynes bir kez daha gözaltına alındı. Bir süredir tutuksuz yargılanan pedofil öğretmen hakkında cezayı, Manchester Crown Mahkemesi açıkladı. 

Rebecca Joynes öğrencisine pahalı bir kemer satın alıyor.

Rebecca Joynes öğrencisini evine götürürken...

Gazze'de İsrail ordusuna ait karargah vuruldu: Çok sayıda işgalci asker öldürüldü Gazze'de İsrail ordusuna ait karargah vuruldu: Çok sayıda işgalci asker... Haberi Görüntüle

GAYRİMEŞRU İLİŞKİDEN BİR KIZ ÇOCUĞU DOĞURDU

İngiliz basını, cinsel tacize uğrayan çocukların annelerinin, hakkında karar açıklandığı sırada Joynes'in titrediğini ve gözyaşlarına boğulduğunu söylediklerini aktarıyor. Yargıç Kate Cornell, pedofil eski öğretmene yönelik kararı açıklarken şunları söyledi:

"Davranışlarınızda sıradışı bir küstahlık var. Sen yetişkindin. Kontrol sahibi olan sendin. Okuldaki çocuklarla ilgilenme konusunda veliler sana güvenmişti. Ancak sen konumunu kötüye kullandın; ayrıcalıklı rolünü kendi cinsel tatminin için harcadın." 

'Boy-B' ile 18 ay boyunca cinsel ilişki yaşayan Rebecca Joynes, kızını geçtiğimiz aylarda doğurdu. 

Su-34'ü samanlığa sakladılar! Savaş uçaklarına lastikli koruma: Kayıplar cephede panik yarattı Su-34'ü samanlığa sakladılar! Savaş uçaklarına lastikli koruma: Kayıplar cephede panik... Haberi Görüntüle

'BOY-A İLE BAZI MESAJLARI YAYINLANDI

Rebecca Joynes'i 2021 yılında ilk kez gözaltına alınırken ve öğrencisi için kemer satın alırken gösteren görüntüler İngiliz basınında yayınlanırken, aynı zamanda 'Boy A' ile bazı flörtöz mesajlaşmaları da ortaya çıktı. 

Mesajlardan bazıları şöyle:

BOY-A: Matematik sırasında dikkatimi dağıtan 'iş'ten hoşlanmıyorum.

JOYNES: 'İş' daha iyidir. 

BOY-A: Tabii ki hanımefendi. Başka?

JOYNES: Güzel...

Rebecca Joynes ile öğrencisi arasındaki mesajlar.

BOY-A: Uyuyor musun?

JOYNES: Hayır. Niye ki? 

BOY-A: Şimdi mi geleyim sonra mı? 

JOYNES: Şimdi gelsen iyi olur, bana öyle söylemiştin.

BOY-A: Tamam merak etme.

O görüntüler kan dondurdu! İsrail'in canlı kalkan olarak kullandığı yaralı Filistinli konuştu: Ölmeyi diledim! O görüntüler kan dondurdu! İsrail'in canlı kalkan olarak kullandığı yaralı... Haberi Görüntüle

15 YAŞINDAKİ ÇOCUK: ONA AŞIKTIM 

Matematik öğretmeniyle ilişkiye giren çocuklardan 'Boy-B' ise polise verdiği ifadede şunları anlattı:

"Rebecca'ya aşıktım ve bununla başa çıkmak için mücadele ettim. Rebecca o kadar kafamın içindeydi ki, onu korumak için yüzüm mosmor olana kadar tartışırdım ve ona karşı kötü bir söz söyletmezdim. 

Sevdiğim birine ihanet ettiğimi ve kanıt sunarak yanlış yaptığımı hissettim. Uzun süre büyük bir suçluluk duydum. Çocuğumu taşıyan kadın hakkında ifade vermemin doğru olup olmadığını sorguladım, o zamandan beri kafamda birçok şeyi tekrar tekrar sorguladım.

Bunların başıma gelmesi çok üzücü. 18 aylık ilişki süresince çifte bir hayat yaşamıştım. Bu durum benim ve ailem üzerinde büyük bir zihinsel etki bıraktı. 

Rebecca'nın işlediği suçlardan hâlâ nasıl sorumluluk almadığını anlamakta zorlanıyorum. Hayatımda hiç başım belaya girmedi ve mahkemeye gitmek çok korkutucu. Rebecca'nın tüm bu suçlardan sıyrılma düşüncesi ve bunun gelecekte hayatımı nasıl etkileyebileceğiyle ciddi şekilde mücadele ediyorum." 

İngiliz polisinin pedofil Rebecca Joynes'i 2021 yılında ilk kez gözaltına alırken çektiği görüntüler.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading