Yandex Metrica

Sitede Ara

Öldürdüğü adamın kabini kızartıp yedi: O yamyama tahliye kararı çıktı

Öldürdüğü adamın kabini kızartıp yedi: O yamyama tahliye kararı çıktı

Aynı zamanda cani bir yamyam olarak da bilinen bir Rus "savaş kahramanı", yakın zamanda asıl cezasının bitmesine 17 yıl kalmasına rağmen serbest bırakıldı. İşlediği vahşi cinayetler ile tanınan o canavar ayrıca kurbanının kalbini yemeden önce kızartmıştı...

Dünya

23.09.2024, 18:40

Volgograd yakınlarındaki küçük bir köy, 36 yaşındaki canavar Dmitry Malyshev'in geri dönüşünün ardından terörün pençesine düştü. Toplam üç kurbanından birinin korkunç cinayeti ve yamyamlığından suçlu bulunmuştu ve ayrıca kurbanının kalbini yemeden önce kızartmıştı.

İğrenç eylemleri arasında 46 yaşındaki kurbanının parçalanışını filme almak, insan eti hazırlayıp yemek de yer alıyor. Daha önce de iki iş adamını otomatik silahla vahşice öldürmüştü.

Malyshev, "suç çetesine üye olmak suretiyle iki kişiyi özel olarak zalimce öldürmek, soygun yapmak, hırsızlık ve yasa dışı silah ve mühimmat ticareti yapmak, polis memurlarını öldürmeye hazırlık yapmak, gasp ve halkın kalbini yemek" suçlarından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Yolcu gemisi buzdağına çarptı: Binlerce yolcu ölümden döndü: Titanik 2! Yolcu gemisi buzdağına çarptı: Binlerce yolcu ölümden döndü: Titanik 2! Haberi Görüntüle

KURBANININ KALBİNİ KIZARTIP YEDİ

Fakat Ruslar yakın zamanda Ukrayna'ya karşı savaşa katılması ve yardım etmesi için onu serbest bıraktı.

Artık memleketi Rakhinka'ya döndüğü için varlığı yerel medya v1 tarafından doğrulandı. Savaştan dolayı çenesinde ve kolunda yaralanan Malyshev, ancak yeterince iyileşirse savaşa geri dönecek. 

Suçun yeniden canlandırılması sırasında Malyshev, yamyamlık eylemlerinin tüyler ürpertici ayrıntılarını paylaştı. "Birkaç kez kafasına silahla, çiviyle vurdum ve kalbini söktüm" diye itiraf etti.

Sözlerine devam eden cani, "Kendi ellerimle onun kalbini çıkardım, kestim ve masanın üzerine bıraktım. Sadece kestim. Daha sonra tavaya alıp kavurmaya başladım. Sonra onu yedim." dedi.

Kim bu sapık? Çocuk kılığına giriyor dehşet saçıyor: Öğrencilerin yeni kâbusu Smartschoolboy9 Kim bu sapık? Çocuk kılığına giriyor dehşet saçıyor: Öğrencilerin yeni... Haberi Görüntüle

BU SEFER KİMİ YİYECEK?

Serbest bırakılması elbette yerel halkın gözünden kaçmadı; bir sakin şu yorumu yaptı: 

"Hepinize, kendinizi birdenbire onunla aynı bankta bulursanız diye fotoğrafının çıktısını almanızı ve yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederim", bir başkası ise " Acaba bir dahaki sefere kimi yiyecek?'

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading