Yandex Metrica

Ölüm çok güzeldi! 40 dakika kalbi duran adam anlattı: Daha iyi bir yerdeydim keşke orada kalsaydım!

Ölüm çok güzeldi! 40 dakika kalbi duran adam anlattı: Daha iyi bir yerdeydim keşke orada kalsaydım!

40 dakika boyunca ölü kaldığını ve bir ceset torbasında uyandığını iddia eden Vincent Tolman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşırı dozda vücut geliştirme takviyesi aldıktan sonra öldüğünü ve drake adındaki bir ruh rehberi tarafından kendisine öbür dünyanın gösterildiğini ifade etti.

Dünya

09.09.2024, 19:37

Vincent Tolman, aşırı dozda tehlikeli bir vücut geliştirme takviyesi aldıktan sonra yaşadığı ölüme yakın deneyimi anlattı ve sağlık görevlilerinin onu kurtarmaya çalışmaktan vazgeçip onu bir ceset torbasına koymasını nasıl izlediğini ifade etti. 

Vincent ayrıca, öbür dünyaya olan yolculuğunda kendisine hayatındaki iyi ve kötü şeyleri gösteren Drake adında bir ruh rehberinin eşlik ettiğini paylaştı.

Soykırımcı İsrail'den ilticalara Gazze şartı! Katliamlara katılanlara vatandaşlık Soykırımcı İsrail'den ilticalara Gazze şartı! Katliamlara katılanlara vatandaşlık Haberi Görüntüle

"CESET TORBASINDA UYANDIM"

Vincent, vücut geliştirme rutini için güçlü bir takviye kullandığını, ancak ABD'de malzemeler tükenince Tayland'daki bir tedarikçiye başvurduğunu anlattı.

Eve Dönüş podcast'indeki o önemli günü hatırlatan Vincent şunları söyledi: "Başka kaynaklar bulmak için internete girdik. Bunlardan biri Tayland'da bir şirketti, biz de onlardan bir şişe sipariş ettik... O geldiğinde heyecanlandık ve "Hey, bunu bu cumartesi kullanıp pratik yapacağız" dedik. Onu cumartesi sabahı teslim aldık ama ilk andan itibaren bunda bir şeylerin farklı olduğunu hissettik”  dedi

Vincent, sıvının alışık olduğundan çok daha yüksek etki gücüne sahip olduğunu fark etmemişti ve o ve arkadaşı, kendilerini hezeyan ve kusmaya bırakan aşırı dozda doz aldılar. Sorunlarına yardımcı olacağını umarak yiyecek bir şeyler almaya karar verdiler.

O anları anlatan Vincent;

“Arkadaşım araba kullanırken bayılmaya başlamıştı. Uyanması için onu salladım. Dairy Queen'de durduk, doğruca restorana girdim ve banyoya gittim. Bu kadar fazla aldığınızda takviyenin kendisi sakinleştirici bir etkiye sahip ve vücudu uyutuyor.

Bilincime girip çıkıyordum ve kalbim yavaşlamaya başlıyordu. Hatırladığım son şey tüm odanın etrafımda dönmeye başlaması ve benim yerde sırtüstü bayılmamdı. Vücudum tüm bunlara sebep olan şeyden kurtulmak için kusmaya başladı ve bunu yaparken de onu ciğerlerime çektim ve boğuldum." dedi.

Sağlık görevlileri geldiğinde Vincent, onu hayata döndürmeye çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını, ardından onu bir ceset torbasına koyup hastaneye doğru yola çıktıklarını iddia etti. Vincent her şeyi sanki bir film izliyormuş gibi izlediğini, hatta "yönetmenin" kamera yerleştirme seçimlerini sorguladığını anlatıyor.

Bu çetin sınav boyunca, neredeyse ölümcül deneyimine tanık olanların düşüncelerini duyduğunu, özellikle de işteki ilk haftasında ölüm konusunda tereddüt eden bir acemiye odaklandığını iddia ediyor. Beklenmedik bir şekilde Vincent'ın çantasının fermuarını açtı ve yeniden canlandırma prosedürlerine başladı; bu, Vincent'ın yaşam belirtileri göstermesine ve diğer sağlık görevlilerinin onu canlandırma çabasına katılmasına neden oldu.

Resmi olarak 45 dakika boyunca öldüğü açıklandı ve sonraki üç günü, perişan haldeki ailesi yanına koşarken komada geçirdi.

USS Theodore Roosevelt pasifik yolunda! ABD uçak gemisini Ortadoğu'dan çekti: Alman Donanması eskortluk yapacak USS Theodore Roosevelt pasifik yolunda! ABD uçak gemisini Ortadoğu'dan çekti:... Haberi Görüntüle

"ÖLÜM GÜZELDİ, GERİ DÖNMEK İSE KABUS"

Ancak Vincent, bu süre zarfında ruh rehberi tarafından farklı bir aleme yönlendirildiğini anlatıyor:

Küçük bir çocukken bile yaptığım tüm kötü şeyleri, bencilce olan veya tanıdığım biri üzerinde olumsuz etkisi olan her şeyi görmeye başladım. farklı gördü. Ama bunu sadece kendi gözlerimle görmedim, kendi gözlerimle gördüm ve bunu benim davranışlarımdan veya sözlerimden etkilenen herkesin gözlerinden gördüm. Garipti çünkü bunun uzun süredir devam ettiğini hissedebiliyordum ama aynı zamanda birkaç saniye gibi geldi."

Bu olurken bu karanlık enerjiyle, bu korku enerjisiyle çevrelenmeye başladım... ve birdenbire sanki biri çok parlak bir ışık saçıyormuş ya da sanki güneş çıkıyormuş gibi bu sıcaklığı hissetmeye başladım. bir bulutun arkasından çıkıp sırtımı ısıtmaya başladım.

Böyle olurken bu sıcaklık tüm varlığımı sarmaya başladı ve bu sıcaklığın nereden geldiğini görmek için döndüm.

“Arkama döndüğümde hayatımda yaptığım tüm güzel şeyleri görüyordum. Aslında kötülük yaptığımdan çok daha fazla iyilik yaptığımı görmeye başladım ve insanlar için bir fark yarattığımı bilmediğimde bunu birçok kez gördüm. Sadece bu büyük koşulsuz sevgiyi, huzuru ve sıcaklığı hissettim."

Vincent'a göre yolculuğu sırasında kendisine güvendiği bir arkadaşı eşlik ediyordu: "Bu beyefendiyi gördüm ve 'Sen Tanrı olmalısın' diye düşündüm ve ağzını kıpırdatmadan 'Hayır oğlum, ben Tanrı değilim, ben senin rehberinim' dedi. '.

Vincent, durumunun kendine özgü dinginliğini deneyimledikten sonra kendisine bir seçenek sunulduğunu iddia ediyor. Yokluğunun ailesini ve özellikle annesini nasıl etkileyeceği konusunda onu aydınlattılar ve geri dönmek için zor bir karar vermesine yol açtılar.

Bunun dayanılmaz derecede acı verici bir olay olduğunu hatırlayan Vincent şunları kaydetti: “Ölüm korkunçtu. Ölüm kolaydı. Rahatladığım ve onu kucakladığım andan itibaren çok güzeldi. Ölümün etrafına bu kadar çok korku yüklememiz çok çılgınca çünkü bu en iyi kısımdı. İşin zor kısmı geri dönmekti."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading