Yandex Metrica

Sitede Ara

Oyun tutkunları GTA 6 için gün sayıyor! Fragmanı tam 200 milyon görüntülemeye ulaştı

Oyun tutkunları GTA 6 için gün sayıyor! Fragmanı tam 200 milyon görüntülemeye ulaştı

Rockstar Games merakla beklenen GTA 6 fragmanını yayınlamasının üzerinden 7 ay geçti ve o günden bu yana oyunseverler onu tekrar tekrar izlemeye doyamadı. Fragman Youtube ve resmi Rockstar kanalında 200 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Dünya

17.07.2024, 18:52

Oyunseverlerin uzun süredir merakla beklediği GTA 6 fragmanı yaklaşık 7 ay önce yayınlandı. GTA 6 fragmanı Youtube ve Rockstar kanalında 200 milyon görüntülenmeyi aşarak yeni ve etkileyici bir dönüm noktasına ulaştı. Kayıtlara geçsin, GTA 6'nın ilk fragmanı 90.421.491 izlenmeyle ilk 24 saatte YouTube'daki en popüler oyun tanıtım fragmanı oldu

Soykırım çetesi dağılıyor! İsrail'de bir üst düzey istifa daha! 35 yıldır görevi yürütüyordu Soykırım çetesi dağılıyor! İsrail'de bir üst düzey istifa daha! 35... Haberi Görüntüle

HAFTADA 1 MİLYON GÖRÜNTÜLENME

Sayaç etkileyici bir hızla artmaya devam etti, çünkü video ilk yirmi dört saatte yani 5 Aralık 2023'te yaklaşık 100 milyon görüntülemenin ardından 15 Aralık itibarıyla yaklaşık 150 milyon görüntülemeye ulaştı. O zamandan bu yana yeni görüntülemelerin hızı elbette yavaşladı; fakat yine de haftada yaklaşık 1 milyon görüntülenme sayısının altına düşmüyor.

Her ne olursa olsun, rakamlar dünyanın sevilen açık dünya serisinin bir sonraki bölümüne ne kadar büyük bir ilgi duyduğunu gösteriyor.

Macron ve Vucic imzaları attı! Sırbistan Fransa'dan savaş uçağı alıyor Macron ve Vucic imzaları attı! Sırbistan Fransa'dan savaş uçağı alıyor Haberi Görüntüle

BU İLK REKORU DEĞİL

Aynı treylerin başka rekorları da elinde tuttuğunu da belirtmek gerekiyor. Örneğin ilk GTA 6 fragmanı, yalnızca ilk 24 saatte 8,9 milyon beğeniyle YouTube'da tüm zamanların en çok beğenilen oyun fragmanı oldu.

Oyun dünyasının dışında, GTA 6'nın ilk fragmanı aynı zamanda ilk 24 saat (şarkı videoları hariç) açısından YouTube tarihinde tüm zamanların en başarılı videosu olma özelliğini de taşıyor. Bugüne kadar 11 milyondan fazla beğeni alan GTA 6 fragmanı, oyun, film veya diğer eğlence türleri için YouTube'da diğer tüm fragmanlar arasında en çok beğenilen fragman oldu. YouTube tarihinde genel olarak bundan daha başarılı bir fragman olmamıştı.

Grand Theft Auto VI, yalnızca mevcut nesil konsollar olan PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S için geliştirilme aşamasındadır. Çıkış tarihi henüz belirlenmedi ancak 2025 yılında çıkacağını biliyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading