Yandex Metrica

Paris Hilton'dan yıllar sonra cinsel istismar itirafı: Koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak soyuldum

Paris Hilton'dan yıllar sonra cinsel istismar itirafı: Koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak soyuldum

ABD Kongre Binası'nda koruyucu bakım mağduru çocukların haklarını savunan Paris Hilton, yıllar sonra cinsel istismar itirafında bulundu. Paris Hilton, "16 yaşımdayken gece yarısı yatağımdan alındım ve eyalet sınırlarının ötesindeki dört yatılı tedavi tesisinden ilkine nakledildim. Sesi duyulamayan çocukların sesi olmak için buradayım. Bu çocukların maruz kaldığı muamele suçtur." itirafında bulundu.

Dünya

27.06.2024, 16:52

Daha önce yaptığı açıklamalarla ve sosyal medyada paylaşımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Amerikalı ünlü model Paris Hilton, yıllar sonra yine gündem oldu.

ABD Kongre Binası'nda koruyucu bakım mağduru çocukların haklarını savunan Paris Hilton, 16 yaşındayken cinsel istismara uğradığını belirtti.

Paris Hilton, Temsilciler Meclisinde düzenlenen "Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" konulu oturumda konuştu.

Çocukların ve gençlerin yatılı tedavi merkezlerine yerleştirilmesinin yol açtığı zararı kişisel deneyimlerinden bildiğini dile getiren Paris Hilton, 16 yaşındayken evdeki yatağından gece yarısı nasıl koparıldığını ve bu tür merkezlerin birine nasıl nakledildiğini anlattı.

Darbe girişiminde bulunan Bolivyalı general Juan Jose Zuniga kimdir? Neden darbe girişiminde bulundu Darbe girişiminde bulunan Bolivyalı general Juan Jose Zuniga kimdir? Neden... Haberi Görüntüle

''ZORLA İLAÇ VERİLDİ İSTİSMARA UĞRADIM''

"Zorla ilaç verildi ve personel tarafından cinsel istismara uğradım.'' diyen Paris Hilton, ''Şiddetli baskı gördüm ve koridorlarda sürüklendim, çırılçıplak soyuldum ve hücre hapsine atıldım" ifadelerine kullandı.

3.000 kiloluk canavar bomba ateşlendi: FAB-3000 M-54 savaşa hız verecek 3.000 kiloluk canavar bomba ateşlendi: FAB-3000 M-54 savaşa hız verecek Haberi Görüntüle

"O ÇOCUKLARIN SESİ OLMAK İÇİN BURADAYIM"

Bu süreçte ailesinin de manipüle edilerek kandırıldığını belirten Paris Hilton, "Şu anda sesi olmayan çocukların sesi olmak için buradayım, bu komite onları korumak için iki partili çözümleri ileriye taşıma sorumluluğuna sahip. Koruyucu aileye verilen çocuklar, çocuk hapishanesi gibi soğuk tesislerde büyümemeli. Çünkü bu çocukların maruz kaldıkları muamele suç teşkil ediyor.'' açıklamasında bulundu.

Almanlar AB'nin kararına tepkili: Çinli otomobillere olan vergileri yumuşatın Almanlar AB'nin kararına tepkili: Çinli otomobillere olan vergileri yumuşatın Haberi Görüntüle

"HER FIRSATI HAK EDİYORSUNUZ"

Çocukların güvenli aile merkezlerinde büyümeyi hak ettiğini belirten "Eğer sistem içerisindeki bir çocuksanız sözlerimi duyun; Seni görüyorum, sana inanıyorum, neler yaşadığını biliyorum ve senden vazgeçmiyorum. Siz önemlisiniz, geleceğiniz önemli, güvende olmak ve desteklenmek için her fırsatı hak ediyorsunuz" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading