Yandex Metrica

Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi: Leonardo DiCaprio, Beyonce...

Pedofiliden ve tecavüzden suçlanan rapçi Diddy'nin davasında şok gelişme! Ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi: Leonardo DiCaprio, Beyonce...

Dünyaca ünlü Amerikalı rapçi Sean Diddy Combs'un evini polislerin basmasının ardıdan büyük bir skandal ortaya çıktı. Eski eşini darp edi tecavüz ettiği gerekçesiyle evine düzenlenen baskın sonrasında ünlü rapçi pedofili olmakla suçlanırken evinde düzenlediği ahlaksız partilere katılan ünlü isimler deşifre edildi. Ayrıca Justin Bieber'i de küçük yaşta taciz ettiği iddialları büyük yankı uyandırdı.  

Dünya

26.09.2024, 16:06

Ünlü rapçinin Miami ve Los Angeles kentindeki iki evine polis operasyon düzenlemiş, Diddy'nin eski nişanlısı Cassie Ventura'yı darp ettiği için mahkemelik olmuşlardı.  54 yaşındaki dünyaca ünlü rapçi Diddy'nin evine polis baskın düzenlenmesinin ardından evinde cinsel taciz, sex ticareti, tecavüz bulgularına rastanlığı ortaya çıktı. 

Lübnan'da kaçış başladı! Katil İsrail bombardımanı binlerce kişiyi yerinden etti! Lübnan'da kaçış başladı! Katil İsrail bombardımanı binlerce kişiyi yerinden etti! Haberi Görüntüle

ÜNLÜ RAPÇİNİN AHLAK DIŞI PARTİSİ İFŞA EDİLDİ

Ünlü rapçi Diddy'in avukatı 'Saklanacak birşey yok' dese de, FBI ajanları dehşet verici gerçekleri ortaya çıkardı. Ünlü rapçi yakın çevriyle birlikte evinde birçok parti düzenlediği, partilerde kadınları taciz ederken görüntü altına aldıkları ortaya çıktı.

Birçok ünlü isim ise Diddy'nin alkol ve uyuşturucu etkisi altında ahlak dışı davranışlara alet edildiklerini beyan ederekhiçbir sınırı olmayan partilere katılmaya zorlandıklarını ve fotoğraflandıklarını ifade etti. 

Diddy'nin ahlak dışı partilerine katılan Beyonce, Jennifer Lopez, Jay Z, Paris Hilton, Uaher, Khole Kardashian, Leonardo DiCaprio, Megan Fox gibi ünlü isimlerin olduğu fotoğraflarla delilendiği ortaya çıktı. İsmi geçe ünlüler konu hakkında sessizliğini korurken, Leonardo DiCaprio ise suçlamalarla ilgisinin olmadığını belirtti.  

Ortadoğu'ya asker gönderecekler! Pentagon'dan flaş Lübnan açıklaması: İsrail'e yardım eli uzatacaklar Ortadoğu'ya asker gönderecekler! Pentagon'dan flaş Lübnan açıklaması: İsrail'e yardım eli... Haberi Görüntüle

JUSTİN BİEBER'İN KÜÇÜK YAŞTAN İTİBAREN TACİZ EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Kısa bir süre önce baba olan ve uzun bir süre psikolojik sorunlarla mücadele eden Justin Beber'in de 15  yaşından itibaren partilere katılmaya zorlandığı ve ünlü rapçi Diddy'nin tacizine uğradığı gündeme geldi. 

Sosyal medya Insatgram'da 'Hollywoodun Yüzleri' isimli hesapta; Ünlü rapçinin 2012 yılında katıldığı partilerden birinde ilk kez uyuşturucu madde aldığını ve o gün komaya girdiğini, 9 gün boyunca hastaneye yatmak zorunda kaldığını açıklamıştı.

ABD'li dev firmada kriz! İşçiler maaşı beğenmedi, grev kararı aldı ABD'li dev firmada kriz! İşçiler maaşı beğenmedi, grev kararı aldı Haberi Görüntüle

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER PARTİLERE KATILDI

Rapçi Diddy'nin evine düzenlenen baskında ise binden fazla bebek yağı, 14 kilodan fazla uyuşturucu madde, birçok ünlü isimin sex kasedi oluğu ve bu kasetlerin tamamnın ise zorla çekildiğinin kesinleştiği aktarıldı. 

2004 yılından bu yana başlayan partilere A sınıfı kategorisinde yer alan dünyaca ünlü isimler, milyarderler, ülke başkanlarının da yer aldığı aktarıldı.

Ayrıca, 2020 yılındaDiddy'nin düzenlemiş olduğu Beyaz Miami partisine ise Scarlett Johnson, Kesha, Madonna, Keanu Reeves, Margot Robbie, Harry Styles, Lady Gaga, Zayn Malik gibi isimleri de davet ettiği ancak bu isimlerin ise davete katılmayarak hiçbir davet dosyasında adlarının bulunmadığı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading