Pennsylvania'daki çiftlikte hareketlilik: FETÖ mensupları Gülen'in ölümü sonrası toplanıyor

Pennsylvania'daki çiftlikte hareketlilik: FETÖ mensupları Gülen'in ölümü sonrası toplanıyor

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle uzun yıllar kaldığı çifliğe ziyaretler arttı. Pennsylvania'daki çiftliğe çok sayıda FETÖ mensubu giriş yaptı.

Dünya

22.10.2024, 01:57

Fetullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fetullah Gülen'in ölümü açıklanmış, bu haber tüm Türkiye'de büyük bir mutluluğa neden olmuştu. Tüm hayatını ülkeye hainlikle, hain planlar kurmakla ve bunları uygulamakla geçiren elebaşı Gülen, 86 yaşında tedavi gördüğü hastanede öldü. Bu ölümün terör örgütü üzerinde nasıl bir etki yapacağı gelecek günlerde belli olacak ancak şimdiden paylaşım kavgasının başladığı belirtiliyor. Himmet adı verilen bağışlarla çok büyük paralara hükmeden ve bu paraları CIA ve Mossad gibi gizli servislerin emrine harcayan örgüt, yeni bir dönüşümün eşiğinde. 

Bir savaş suçu daha! Katil İsrail'den Lübnan'a seyreltilmiş uranyum bombası Bir savaş suçu daha! Katil İsrail'den Lübnan'a seyreltilmiş uranyum bombası Haberi Görüntüle

TOPLANTI MI YAPACAKLAR?

Öncelikle Gülen'den boşalan koltuğa kimi oturtacaklarına karar verecek olan firariler, birkaç gruba bölünmüş durumda. Parsayı kimseye kaptırmamak isteyen grupların mücadelesine dair ayrıntılar kısa süre içinde ortaya çıkacak. Son tahlilde Gülen'in 1999'dan beri yaşadığı Pennsylvania'da bulunan çiftliğine gelenlerin sayısı artıyor. Gelenlerin bir toplantı yapıp yapmayacaklarına dair bir bilgi ise yok. Fakat dronla çekilen görüntülerde ABD basınının da oraya gittiği ve bir haber yapacağı görülüyor. Konuyla ilgili ABD gazete ve televizyonlarında Fetullah Gülen ve sonrasıyla ilgili haberlerin çıkması beklenebilir. 

Annesini öldürdü, yetmedi parçaladı, o da yetmedi pişirip yedi! Bu nasıl evlat! Annesini öldürdü, yetmedi parçaladı, o da yetmedi pişirip yedi! Bu... Haberi Görüntüle

YÜKSEK GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Görüntülerde ayrıca çiftliğe girişte büyük güvenlik önlemleri alındığı, gelenlerin taramadan geçirildiği görülüyor. Çok sayıda araçla gelen örgüt mensupları yerleşkenin bahçesindeki park alanını tamamen doldurmuş durumda. 

Yeni bir başlangıç! Erdoğan-Scholz görüşmesi Alman basınında! Eurofighter savaş uçakları Türkiye'ye gelecek mi? Yeni bir başlangıç! Erdoğan-Scholz görüşmesi Alman basınında! Eurofighter savaş uçakları... Haberi Görüntüle

KAÇIRILDIĞI EVDE HAREKET YOK

Öte yandan Gülen'in ölümüne yakın son günlerinde kaçırıldığı belirtilen aynı bölgedeki diğer evinde ise herhangi bir hareket yok. Ancak, söz konusu evin bahçesinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin çevreyi sürekli kontrol etmesi dikkati çekti.

İsrail'de katliamın bedeli günlük 133 milyon dolar! Bu değirmenin suyu nereden geliyor? İsrail'de katliamın bedeli günlük 133 milyon dolar! Bu değirmenin suyu... Haberi Görüntüle

ABD SESSİZ

Öte yandan ABD'li yetkililer elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, Gülen'in ölümüyle ilgili olarak sorulan soruyu "Haberleri gördüm ancak sunabileceğim hiçbir şey yok. ABD'de yaşayan özel şahısları ilgilendiren konularda yorum yapmam." diyerek geçiştirdi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby ise FETÖ elebaşının ölümü konusunda Washington ile Ankara arasında bir iletişim olup olmadığı yönündeki soruya "Şu anda bir şey yok." diyerek yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading