Yandex Metrica

Sitede Ara

Pentagon'dan Lübnan açıklaması! Terör devletine 'şartsız' destek: 'İsrail'i korumak için bölgedeyiz'

Pentagon'dan Lübnan açıklaması! Terör devletine 'şartsız' destek: 'İsrail'i korumak için bölgedeyiz'

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), terör devleti İsrail'in Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizleri patlatarak düzenlediği saldırılara ilişkin, "Bölgede gerginliğin yüksek olduğunu biliyoruz ve bu tırmanıştan endişe duyuyoruz." açıklamasını yaptı. Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, "İsrail bölgede ne yaparsa yapsın ABD'nin yine de destek verip vermeyeceği" şeklindeki soruya 'İsrail'i korumak için bölgedeyiz' yanıtını verdi.  

Dünya

20.09.2024, 01:09

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, İsrail'in Lübnan'daki saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada soykırımcı İsrail'e ABD'nin desteğini yineledi. 

Pentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Boris Fırtınası İtalya'yı rehin aldı: Ülkede kırmızı alarm Haberi Görüntüle

PENTAGON HER ZAMANKİ GİBİ 'ENDİŞELİ'

Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizlerin patlatılmasıyla ilgili sorulara ilişkin Singh, ABD'nin bu saldırılarla hiçbir ilgisi olmadığını tekrarlayarak, "Bölgede gerginliğin yüksek olduğunu biliyoruz ve bu tırmanıştan endişe duyuyoruz." dedi.

Singh, bir gazetecinin "Lübnan'daki saldırıların bölgede tansiyonu nasıl etkilediği" yönündeki sorusuna, "Bölgedeki gerginliği tırmandıracak herhangi bir saldırının, gerginliğin azaltılmasına veya nihai olarak istediğimiz ateşkes anlaşmasının gerçekleşmesine yardımcı olmayacağını söyleyebilirim." yanıtını verdi.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'ten 2 büyük felaket senaryosu! 25 yıl içinde... Microsoft'un kurucusu Bill Gates'ten 2 büyük felaket senaryosu! 25 yıl... Haberi Görüntüle

"İSRAİL NE YAPARSA YAPSIN ARKASINDAYIZ" MESAJI

"İsrail bölgede ne yaparsa yapsın ABD'nin yine de destek verip vermeyeceği" şeklindeki soruya ise Singh, İsrail'e, açık şekilde kendisini savunması için destek olmak ve aynı zamanda ABD güçlerini korumak amacıyla bölgede olduklarını söylemekle yetindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading