PKK'nın bağlı olduğu CENTCOM'dan koç boynuzlu Yom Kippur mesajı: Ne demek istediler?

PKK'nın bağlı olduğu CENTCOM'dan koç boynuzlu Yom Kippur mesajı: Ne demek istediler?

İsrail'in sözde vaat edilmiş topraklar hedefine ulaşması için görev alanındaki bütün ülkelerde iç karışıklık ve savaş çıkarmakla meşgul Amerikan Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yahudilerin Yom Kippur bayramını koç boynuzlu mesajla kutladı. 

Dünya

12.10.2024, 20:45

Irak işgali sırasında Müslümanların soykırımına bizzat katılmış Michael Erik Kurilla'nın yönettiği Amerikan Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yahudilerin 11-12 Ekim 2024'teki Yom Kippur bayramını ilginç bir mesajla kutladı.

Amerikan ordusu ile İsrail arasındaki soykırım ortaklığının aynı inanç çatısı altında da birleştiğini gözler önüne seren paylaşım, Yahudilerin kutsiyet atfettikleri koç boynuzlu Şofar çalgısıyla dikkat çekti. 

Terör örgütü PKK/YPG'nin doğrudan bağlı olduğu Amerikan Merkez Komutanlığı, Şofar çalgılı mesajında Davud Yıldızı'nın altında şu mesaja yer verdi:

"G'mar Chatima Tova" (Yaşam Kitabı ile mühürlenin)

CENTCOM'un Yom Kippur paylaşımı

Yahudilerin Yom Kippur sırasında birbirlerine iyi yıl dilerken kullandıkları ifadenin Türkçede tam bir karşılığı bulunmuyor. 

Yom Kippur sırasında oruç tutarak 'günahlarına kefalet' talebinde bulunan soykırımcılar tahrif edilmiş Tevrat ile Eski ve Yeni Ahit'e bir bütün olarak Yaşam Kitabı diyerek, 'akıbetlerinin bu kitap üzerine olması' temennisinde bulunuyor.

Lübnan'da ilhak planı: Önce Gazze şimdi Beyrut! İsrailli şirket 'Lübnan'da ev sahibi olmanın vakti geldi' başlıklı ilan yayınladı Lübnan'da ilhak planı: Önce Gazze şimdi Beyrut! İsrailli şirket 'Lübnan'da... Haberi Görüntüle

PKK/YPG'NİN PATRONLARI AYNI İNANCA SAHİP

Yahudilerle aynı dilekleri paylaşan Amerikan ordusu, Yom Kippur için paylaştığı görselde İsrail bayrağının mavi-beyaz renkleriyle işlenmiş bir örtünün ortasından koç boynuzu Şofar'ı çıkardı.

Tevratla birlikte bir masa üzerinde bulunan mavi-beyaz örtüdeki resmin Mescid-i Aksa'nın bulunduğu Doğu Kudüs'ü göstermesi dikkat çekiyor. 

CENTCOM Komutanı Erik Kurilla ve komutanlığın görev alanı

CENTCOM, Gazze'de 50 bini aşkın insanın öldürülmesi için İsrail güçlerine en büyük desteği veren Pentagon birimi durumunda. İsrail'in güvenliğini esas alan komutanlığın görev alanı Somali, Sudan, Mısır ve Yemen'den Arap Yarımadası'na, Suriye, Irak ve İran'dan Pakistan'a, oradan Kazakistan'a dek uzanıyor. 

ABD kaynaklarını ve askerî gücünü tamamen Tel Aviv'in emrine veren CENTCOM, sözde vaat edilmiş topraklar idealine ulaşılması için görev alanındaki ülkeleri istikrarsızlaştırmak, iç savaş çıkarmak ve parçalamakla uğraşıyor. Özel tasarlanmış terör örgütleri eliyle parçalanarak küçültülen bu ülkeler, İsrail işgaline hazır hale getiriliyor. 

Arnavutluk Baş Hahamı Yoel Kaplan, 7 Ekim sonrası soluğu Gazze'de almış ve soykırıma katılmıştı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medyaya düşen görüntüsünde Kaplan, Gazze'deki katliamları keçi/koç boynuzundan yapılmış 'Şofar' öttürerek kutluyor.

 

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading