Plaj gizemli siyah toplarla kaplandı! Sahil kapandı: Halk için 'dokunmayın,yaklaşmayın' uyarısı geldi

Plaj gizemli siyah toplarla kaplandı! Sahil kapandı: Halk için 'dokunmayın,yaklaşmayın' uyarısı geldi

Avusturalya'nın başkenti Sidney'de yer alan Randwick'teki Kuji Plajı'nda gizemli siyah toplar ortaya çıktı. Sahile inen halk gördükleri karşısında tedirgin oldu. Yetkililerden ise açıklama gecikmedi 'yaklaşmayın', 'dokunmayın' gibi uyarılar geldi. 

Dünya

16.10.2024, 16:57

Avustralya​'nın başkenti Sidney​'deki Kuji Plajı'nda öğle saatlerinden sonra sahili tuhaf siyah cisimler kapladığı görüldü.  Nereden geldiği belli olmayan top şeklindeki nesneler plajın kapatılmasına sebep oldu. 

Fetih hazırlıkları! Balkan turu Yunan'ı korkuttu: Fetih hazırlıkları! Balkan turu Yunan'ı korkuttu: "Türkiye Arnavutluk'u işgal ediyor" Haberi Görüntüle

DİĞER PLAJLARDA KAPATILDI

Belediyeden gelen yetkililer, plajdan örnekler aldı. Daha sonra siyah cisimleri test etmek için labratuara gönderdiler. Yetkililer, sahilde bulunan cisimlere, insanların dokunmamaları ya da yaklaşmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Bu durum sonrası diğer sahilerde önlem nedeniyle kapatıldı. 

Katil İsrail, İran'a saldıracak mı? İşte muhtemel senaryolar Katil İsrail, İran'a saldıracak mı? İşte muhtemel senaryolar Haberi Görüntüle

KATRAN TOPLARI OLABİLİR

Siyah top gibi olan cisimlerin petrol, su ve çöpün etkileşime girmesiyle oluşan oluşan ve petrolün suya sızması ya da dökülmesiyle ortaya çıkan "katran topları" olabileceği hakkında iddialar ortaya atıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading