Plajı gizemli siyah toplar kapladı: Hükümet kırmızı alarm verdi: Sakın dokunmayın, yaklaşmayın!

Plajı gizemli siyah toplar kapladı: Hükümet kırmızı alarm verdi: Sakın dokunmayın, yaklaşmayın!

Bir sabah ansızın Avustralya'nın başkenti Sidney'de bulunan Randwick'teki Kuji Plajı'nda beliren siyah toplar tedirginlik yarattı. Yetkililer, halka 'yaklaşmayın', 'dokunmayın' uyarısında bulundu.

Dünya

16.10.2024, 16:13

Uzun ve geniş plajları ile ünlü Sidney'deki Kuji Plajı'nda tuhaf siyah cisimler görüldü. Nereden ve kimin tarafından geldiği bilinmeyen top şeklindeki nesneler plajın kapatılmasına neden oldu. 

Rusya'dan 21 yıl sonra gelen Taliban kararı! Putin 'müttefik' demişti Rusya'dan 21 yıl sonra gelen Taliban kararı! Putin 'müttefik' demişti Haberi Görüntüle

KIRMIZI ALARM VERİLDİ

Sidney Belediyesi yetkilileri, plajdan örnekler topladı ve siyah cisimler test için laboratuvara gönderdi. Kırmızı alarm veren yetkililer, halka bunlara dokunmamaları ya da yaklaşmamaları konusunda uyarıda bulundu. Öte yandan çevredeki bazı sahiller de bir sonraki duyuruya kadar kapatıldı.

İlk belirlemelere göre plaja vuran siyah topların petrol, su ve çöpün temas etmesiyle oluşan ve petrolün suya sızması ya da dökülmesiyle ortaya çıkan "katran topları" olabileceği düşünülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading