Yandex Metrica

Sitede Ara

Prens'te olsan aylık alacaksın! Galler Dükü Prens William'ın aldığı maaş dudak uçuklattı!

Prens'te olsan aylık alacaksın! Galler Dükü Prens William'ın aldığı maaş dudak uçuklattı!

Prens William 2023-2024 yılında Galler Dükalığı görevinden 30 milyon dolar gelir elde ettiği öğrenildi. Geleceğin kralı olan William Galler Düklalığı'nın yanı sıra yeni görevler daha üslendiği ve vergilerini ödediği öğrenildi. 

Dünya

24.07.2024, 17:58

Lady Diana ve Kral 3. Charles'in büyük oğlu Galler Dükü Prens William, 30 milyon dolar gelir elde ettiği ortaya çıktı. Prens William'ın ise Eylül 2022 yılında babası Charles'in Kral olmasından sonra Galler Dükalığı görevini devralmıştı. 

Almanya'da İsrail Başkonsolosluğuna silahlı saldırı! Almanya'da İsrail Başkonsolosluğuna silahlı saldırı! Haberi Görüntüle

GELECEĞİN KRALI GÖREVLERİNE DEVAM EDYOR

William babasından aldığı Galler Dükü ünvanının ardından yeni görevler üstlendi. Geleceğin Kralı olacağı ileri sürülen William'ın,  Kraliyet Cornwall Tarım Derneği, Galler Muhafızları Yardım Kurumu, Victoria Haçı ve George Haçı Derneği Başkanlığı, İngiltere Futbol Federasyonu'nun (FA) hamiliği görevlerinde yerini alıyor. 

Rusya-Ukrayna savaşında barış zirvesi nerede yapılacak? Zelenski'den Türkiye vurgusu Rusya-Ukrayna savaşında barış zirvesi nerede yapılacak? Zelenski'den Türkiye vurgusu Haberi Görüntüle

GALLER DÜKALIĞI'NDAN MİLYONLAR KAZANDI

Galler Dükalığı 1 milyar dolardan fazla değere sahip olan 1337 yılında kurulmş, Birleşik Krallık genelinde 530 kilometrekarelik alanda yer almaktadır. Mülk Kate Middleton, William ve 3 çocuğuna ait. 

Galler Dükalığı geçen yıl 29 milyon dolar kazanmış, William ise yalnızca bir kısmını almıştı. Ancak bu yıl William 30 milyon dolarlık gelirin tamamını aldığı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading