Putin Bakü'de Aliyev ile bir araya geldi! Ortak bildiriye imza atılacak

Putin Bakü'de Aliyev ile bir araya geldi! Ortak bildiriye imza atılacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Vladimir Putin'i evinde ağırladı. İki ülke arasında bir dizi anlaşmalara imza atılacak.  

Dünya

19.08.2024, 01:03

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi. İki liderin ortak bildiriye imza atacağı açıklandı. 

Putin'i, başkent Bakü'deki Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Birinci Yardımcısı Yakup Eyyubov ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Samir Şerifov karşıladı.

Ketçap şişesini açarken ölen eski İskoçya Başbakanı'nın son anları! Ketçap şişesini açarken ölen eski İskoçya Başbakanı'nın son anları! Haberi Görüntüle

İKİ LİDER ORTAK BİLDİRİ İMZALAYACAK

Karşılamanın ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev eşi Mihriban Aliyeva ile birlikte Putin'i evlerinde ağırladı. Putin, İlham Aliyev ve Mihriban Aliyeva birlikte yemek yedi.

Putin, yarın da Aliyev'le bir araya gelecek. Liderler, Rusya-Azerbaycan ilişkilerini, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış sürecini, güncel uluslararası ve bölgesel konuları da müzakere edecek.

Ziyaret kapsamında Putin ve Aliyev ortak bildiri imzalayacak, ayrıca iki ülke arasında bir dizi anlaşmalara imza atılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading