Yandex Metrica

Putin emir verdi! Rusya'da resmen yasaklandı

Putin emir verdi! Rusya'da resmen yasaklandı

Rusya, mevzuata uymadığı gerekçesiyle ABD merkezli mesajlaşma uygulaması Signal'in erişim engeli getirildiğini duyurdu.  

Dünya

09.08.2024, 21:38

ABD merkezli sosyal medya platformları ve mesajlaşma uygulamalarına savaş açan Rusya'da bir mesajlaşma uygulamasına daha erişim engeli getirildi. 

Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu, Signal mesajlaşma uygulamasının terör ve aşırılıkçılığa yönelik mevzuata uymadığı belirtilerek erişim engeli getirildiğini açıkladı.

ABD istihbaratından Biden'a yasak! 'Gizli Servis buna izin vermiyor' diyerek duyurdu ABD istihbaratından Biden'a yasak! 'Gizli Servis buna izin vermiyor' diyerek... Haberi Görüntüle

'SİGNAL UYGULAMASINA ERİŞİM KISITLANMIŞTIR'

Açıklamada, "Rus mevzuatının gerekliliklerinin ihlali nedeniyle Signal uygulamasına erişim kısıtlanmıştır." ifadesine yer verildi.

Milyarderler buradan arsa alıyor! Bilim insanları açıkladı: Dünyanın sonu geldiğinde bu 5 ülke ayakta kalacak! Milyarderler buradan arsa alıyor! Bilim insanları açıkladı: Dünyanın sonu geldiğinde... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE YOUTUBE, FACEBOOK, X VE INSTAGRAMA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLMİŞTİ

Rusya’da daha önce de Facebook, X ve Instagram gibi sitelere, son olarak da 1 Ağustos’ta YouTube'a erişim yasağı getirilmişti.

ABD merkezli mesajlaşma uygulaması Signal, özellikle gizliliğe yönelik uçtan uca şifreleme gibi kullandığı teknolojilerle tanınıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading