Yandex Metrica

Sitede Ara

Putin Türkiye'ye gelecek mi? Kremlin'den kritik açıklama geldi

Putin Türkiye'ye gelecek mi? Kremlin'den kritik açıklama geldi

Rusya tarafın yapılan açıklamada, "Putin ile Erdoğan Rusya'nın Kazan bölgesindeki BRICS Zirvesi'nde görüşebilir. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Putin'in Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'yi ziyaret edeceğini umuyoruz." ifadeleri kullanıldı." ifadeleri kullanıldı.

Dünya

11.09.2024, 13:12

Bu ayın 20 ila 24'ünde Kazan'da düzenlenecek olan BRICS Zirvesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katılacak. Zirve öncesi Kremlin'den yapılan açıklamada Erdoğan ile Putin'in zirve kapsamında bir araya gelebileceği belirtildi. Öte yandan Putin'in Ankara ziyaretine ilişkin de detaylara yer verilirken "Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Putin'in Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'yi ziyaret edeceğini umuyoruz" denildi.

BRICS Zirvesi öncesi Kremlin'den yapılan açıklamada, Erdoğan'ın BRICS Zirvesi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelebileceği belirtildi.

ABD, kediye ciğer emanet etti! Gazze'ye gönderilecek yardımlar İsrailli yetkililere teslim edildi ABD, kediye ciğer emanet etti! Gazze'ye gönderilecek yardımlar İsrailli yetkililere... Haberi Görüntüle

PUTİN ANKARA'YA GELECEK Mİ?

Putin ile Erdoğan Rusya'nın Kazan bölgesindeki BRICS Zirvesi'nde görüşebilir diyen Kremlin, "Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Putin'in Erdoğan ile görüşmek için Türkiye'yi ziyaret edeceğini umuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

ABD'de katliam 'geliyorum' demiş! FBI katili sorgulayıp geri bırakmış ABD'de katliam 'geliyorum' demiş! FBI katili sorgulayıp geri bırakmış Haberi Görüntüle

DAVETLİ LİDER OLARAK KATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2018 yılında Güney Afrika'da düzenlenen 10. BRICS Zirvesi'ne 'davetli lider' olarak katılmıştı.

Zirvede BRICS liderleriyle aile fotoğrafı çekiminde yer alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra zirve kapsamındaki BRICS Outreach Çalışma Toplantısı'na katılmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading